Çözüldü Haritam Silindi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Heroxira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.564
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heroxira

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
29
Minecraft
Heroxira
Facebook
Hero Xira

Discord:

Heroxira

Minecraft'da yaratıcıda bir yapı yapmıştım güzel ve özeldi tam bitirmiştimki leptopun şarjı bitti ve kapandı şarjı takıp yeniden açtım oyuna girdiğimde Map yoktu
gözükmüyordu appdata dosyasına girdim saves'e baktım orada duruyor ama minecraft'da maplere bakıyorum gözükmüyor bunu nasıl çözerim acil yardım
büyük emeğim var o mapte

Dostum saves'teki dosyayı kopyala ve masaüstüne yapıştır. Sonrasında saves'teki bütün klasörleri (işine yaramıyorsa) sil. Saves'e masaüstüne kopyaladığın dosyayı at ve Minecraft Launcher'i tekrar başlat. Eğer olmuyorsa yüksek olasılıkla harita dosyası bozuldu.

Merhaba,

- Harita dosyan büyük ihtimalle koordinat değiştirmiş olabilir, Önce sunucuda bir yakın çevreleri gez olmaz ise Dosya içerisine bak eğer tekrar bulamadıysan bir sunucun varsa oraya atarak deneyebilirsin. Bunların ikiside olmadıysa maalesef ki silinmiştir.

Sunucu böyle kapanmalarda hiçbir şey kaydetmiyor diye biliyorum. Daha doğrusu bunu Windows yapıyor. Virüs falan girdiğinde direk fişini çekiyoruz, sorun çözülüyordu. Çünkü hiçbir şey kaydetmiyordu. Sanırım aynısını sende yaşadın şu an.

Minecraft'ın haritayı kaydetme süresi var bildiğim kadarıyla 15 veya 30 dakikada bir kaydetiyor kendin kaydet ve çık demediğin sürece Laptop kapandığında kaldığı yerden devam etmedi mi ?

Eğer kaydet ve çıka basmayıp direk kapatırsan map yok oluyor diye biliyorum veya deepfreeze varsa otomatik olarak siliyor.

Eğer kaydet ve çıka basmayıp direk kapatırsan map yok oluyor diye biliyorum veya deepfreeze varsa otomatik olarak siliyor.
Deepfreeze yok çık'a falan basmadım laptopun şarjı bittiğinden ekran simsiyah oldu sadece ama laptop çalışıyodu yani ses geliyordu

Deepfreeze yok çık'a falan basmadım laptopun şarjı bittiğinden ekran simsiyah oldu sadece ama laptop çalışıyodu yani ses geliyordu
Geçmiş olsun savese kaydolmadıysa yok olmuştur.

Dostum saves'teki dosyayı kopyala ve masaüstüne yapıştır. Sonrasında saves'teki bütün klasörleri (işine yaramıyorsa) sil. Saves'e masaüstüne kopyaladığın dosyayı at ve Minecraft Launcher'i tekrar başlat. Eğer olmuyorsa yüksek olasılıkla harita dosyası bozuldu.
Dediğini yaptım minecraft'a girdiğimde bütün maplar silinmiş gözüküyordu ve o map yoktu

Sunucu böyle kapanmalarda hiçbir şey kaydetmiyor diye biliyorum. Daha doğrusu bunu Windows yapıyor. Virüs falan girdiğinde direk fişini çekiyoruz, sorun çözülüyordu. Çünkü hiçbir şey kaydetmiyordu. Sanırım aynısını sende yaşadın şu an.
Benim sorunum kaydedip kaydetmemesi değil çünkü o gün KAYDETTİKTEN SONRA yine girmiştim ve çokta önemli olmayan sadece denemelik işler yapmıştım onları kaydedip kaydetmemesi önemli değildi sadece ben mapi kurtarmak istiyorum

Benim sorunum kaydedip kaydetmemesi değil çünkü o gün KAYDETTİKTEN SONRA yine girmiştim ve çokta önemli olmayan sadece denemelik işler yapmıştım onları kaydedip kaydetmemesi önemli değildi sadece ben mapi kurtarmak istiyorum

Kaydetmediği için o haritayı kurtaramazsın artık. Yedeği yoksa geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl