Rehber Haritalarınız Artık Güvende Bypass Bile İşlemez!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.672
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleceği göremiyor da Sunucusunda Patlamayı kapatan bir adamsa bu yaptığı hiç bir şeye yaramayacaktır zaten olay şu ki istediğiniz kadar eklenti kurun bu işin kurdu olan birisi gelir çalar ve kullanır lakin bunu yapmakta bir amaç yok yani emek hırsızlığın dan başka hiç bir şey değil.
şahsen istediğim her sunucu mapını çalabilirim ama ne gerek var kendi emeğini kullanmak varken ne gerek var çalmaya

Başarılı bir konu.

Güzel eyvallahta sunucuya direk olarak yükleyip essentials veya birçok plugin bunun patlamasını engelliyor yüklersin sunucuna worldedit replace ile tntleri değiştirsin kullanırsın.

Maalesef yapan kişi yine yapar, engellenemiyor.

Zaten türkiyede kendine ait haritası olan çok az kişi var :)

Mantıklı ama çalan hertürlü çalar.

Olursa efsane birşey olacak

Batih**t formunda eskiden ben paylaşmıştım ne mutlu bu zamanlara geldi.

Sunuculardan harita çalmayı planlayan arkadaşlar açısından son derece sürpriz dolu bir sistem olmuş ki elinize, emeğinize ve çabanıza da sağlık.

Ben bunu bypasslamasını öğreteyim, ek olara bu bilginin harita çalmakla alakası yok onuda söylemek isterim :)

MCEdit programı ile kaydettiği world dosyasına giriş yapıp TNT bloklarını değiştirebilir, iyi forumlar.

Hiç işi bilmeyen biri çalarsa tabi bu engelleyici bir yöntem olabilir.​

Daha önce denedim. Hiçbir faydası yok bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl