Rehber Haritalarınız Artık Güvende Bypass Bile İşlemez!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.672
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goksan

Oyna.RegendNW.Com
Elmaslar
160
Minecraft
Goksanxx
Evet spigot sunucusu olan arkadaşlara bir çözüm getirdim ve sunucunuzdaki haritalar çalınsa bile haritalar açıldığı zaman tntler patlayacak kullanılmayacak

Öncelikle bu ayarları sunucu dosyanızda ki spigot.yml ye yapıştırmalısınız veya düzenlemelisiniz!
engine-mode: 2
hide-blocks:
- 14
- 15
- 16
- 21
- 48
- 49
- 54
- 56
- 73
- 74
- 82
- 129
- 130
- 152
- 46

Bu ayarları yaptıktan sonra haritalarınız bypass ile indirilse bile çalan kişi haritanıza girmeye çalıştığında tntler patlayacaktır.

Son düzenleme:
Deniyeceğim Teşekkürler.

engellemesi çok kolay aslında bunuda bypass edilebilir kısaca direk tek oyunculuda açmak yerine haritayı direk sunucuya yüklerseniz bu işlemi bypass etmiş olursunuz ve haritayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Çalan yine çalar önlemi yok worldowloadere belli bloga gore ayarlar busefer bende uzun süredi arastırıyorum maalesef zor bypass edilir bence

engellemesi çok kolay aslında bunuda bypass edilebilir kısaca direk tek oyunculuda açmak yerine haritayı direk sunucuya yüklerseniz bu işlemi bypass etmiş olursunuz ve haritayı kullanmaya devam edebilirsiniz.
Harita yüklendiği gibi patlamış oluyor.

Harita yüklendiği gibi patlamış oluyor.
Anlamadığın noktada şurası kardeşim essentials diye bir eklenti var hani ordan patlamayı false yapıyorsun yada en kötü ihtimalle anti tnt diye bir eklenti kuruyorsun patlama filan olmuyor azıcık mantıklı yorum yapın yav.

Anlamadığın noktada şurası kardeşim essentials diye bir eklenti var hani ordan patlamayı false yapıyorsun yada en kötü ihtimalle anti tnt diye bir eklenti kuruyorsun patlama filan olmuyor azıcık mantıklı yorum yapın yav.
Katılıyorum.

Mantıklı ama engellenebilir eklenti ile tnt patlamasini kalatilabilir

Dostum haritayı çalan kişi malesef geleceği göremiyor o yüzden tnt ler mapı patlatacağını bilemez

Çalan isterse çalar . Engellemenin yolu malesef yok:S

Düz mantık ile adam bir kez çaldı map patladı. Ama adam bir kez daha çalamıyor mu? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl