Çözüldü Haritaları buga sokuyorlar yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufAyhanYTT

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
YusufErdoganKK
Merhaba adamlar servere gelip kendilerine op verip haritaları buga soruyor adamlar girince otomatik crash veriyor ya sıkıldım artık bungeecord port açığınıda kapattım varsa skript veya plugin lütfen ya çok sıkıldım artık

dostum hergıbı antı koruam veya script kullandınmı tavsıye edrım server bir bug bulurnursa serveri mah edeler söylıyım

Sana Tavsiyem Serveri Para İle Satın Almadan Önce Ücretsiz Birhostingden Serveri Aç orda paketi kur ve serveri çalıştır Servere geçici süreliğine oynamaları İçin 5 6 Kişi Al onlar oynasınlar ve hataları sana bildirsinler Ve Bungeecord bugları hakkında arraştırma yap ingilizce.türkce Vs Dediğim Şey Kısa Adıyla Test Sunucusu

Moderatör tarafından düzenlendi:
Korsan eklenti varsa hemen sil

Muhtemelen bungeeexploit ile sunucuna bağlanıyorlar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginlerini kullan IPWhitelisti authme olmayan sunuculara kur, AuthMeBungee yi ise bungeecord plugins klasörüne kur sonra configlerini editle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl