Çözüldü Harita sabitleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omer0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.825
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer0

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
OmerTRd

Discord:

omert1

merhaba dostlar. serverimde klasik olarak world dunyasi var. ben bu dunyayi komple kaldirarak kendi dunyami yaratmak istiyorum. Sunucuyu baslattigimda world dunyasi yeniden baslatilmasin ve olusmasin. Lutfen yardimci olurmusunuz

Kendi sunucunuzdaki bütün world dosyalarını sildikten sonra halihazırda kendisinize ait olan bir mapiniz varsa ismini "world" olarak değiştirip kendi sunucunuza atarak istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

World dünyasını sil ondan sonra kendi dünyanı koy ve ismini world olarak değiştir

Kendi sunucunuzdaki bütün world dosyalarını sildikten sonra halihazırda kendisinize ait olan bir mapiniz varsa ismini "world" olarak değiştirip kendi sunucunuza atarak istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
oyle yaptigim zaman karisiyor bir birne

World dünyasını sil ondan sonra kendi dünyanı koy ve ismini world olarak değiştir
mv delete veya mv remove yazdigim zaman silemiyorum bu haritayi silemessin diye hata veriyor

mv delete veya mv remove yazdigim zaman silemiyorum bu haritayi silemessin diye hata veriyor
Sunucuyu önce kapatıp öyle yapmanız gerekiyor stop atın makineyi kapatın ondan sonra haritayı silin ve kendi haritanızın adını world yapın

Sunucuyu önce kapatıp öyle yapmanız gerekiyor stop atın makineyi kapatın ondan sonra haritayı silin ve kendi haritanızın adını world yapın
Olmuyor oyle yaptigim zaman sunucu acilmiyor konsolda bir suru hata veriyor

normalde siliniyor büyük ihtimalle bir eklentiden kaynaklanıyordur onu çözersiniz denk gelirsiniz en azından
insallah tesekkur ediyorum eger biri bilirse lutfen yazsin

1) Sunucunuzu kapatın,
2) World ile başlayan bütün dünyaları silin, (world_the_nether, world_the_end dahil)
3) Kendi dünyanızın ismini "world" olarak değiştirip sunucuya atın.
4) Sunucuyu yeniden başlatın.

Yukarıda yapılan şeyler olmuyorsa, MultiverseCore pluginini silip yeniden deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl