Bulundu Harita çalma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JuneX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuneX

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Elmaslar
126
Minecraft
JuneZX
Şu an o bypass edildi. Onun için casual gibi koruma eklentilerinin içinde ayarlar var onları denemeni öneririm. Ki her türlü bypass edilecektir yine.
ama çogu sunucuda korumavar onlar nası yapıyo ozaman

Merhaba,

@JuneX sana HARITA çalmasının önleminin plugini satabilirim discord; zDarkLife#2408 sana ucuz olarak satabilirim çalma şeyi %06 olur.
Bu kişiyle hiç uğraşmamanı öneririm. Bugün kayıt olmuş. İsminde bile hayır yok. Büyük ihtimal dolandırıcı veya leak plugin satacak.

Çalma oranı asla %06 olmaz çalmayı bilen adam her türlü çalar

Basit bir eklenti ile yok edilir spigotta var adamın .versions bakıp yapıyor eğer bulursam paylaşırım.

Basit bir eklenti ile yok edilir spigotta var adamın .versions bakıp yapıyor eğer bulursam paylaşırım.
Düşüncen çok basit fakat bunun başka türleride var sadece client vb. değil.

İşte biraz düşün client nereye koyuyorsun .version az biraz düşünün. Ben ne diyorum .version kontrol etme diyorum.

Hiç bir eklenti ile engelleyemiyorsun bildiğim kadarıyla Modchecker sadece ismine bakıyor artık bu bile bypass edilebiliyor spigot jarında ayarlamalar yaparsan belki bir ihtimal oda biraz uğraştırır ayrıca java bilgisi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl