Bak şimdi 1 v 1 plugini var biliyorsun
Ben sunu istiyorum 4v4 olacak ve bu kalanlar arasında
Mesela asd klanı qwe klanına davet atacak
/klansavaşı davet qwe yazarak klan savası isteği yollayacak ve qwe klanındaki tüm oyuncular bu teklifi görecek fakat sadece yetkililer cevap verecek oda
/klansavaşı davet kabul
Yada
/klansavaşı davet red
Olarak kabul ederse bu komutu kullanarak
/klansavaşı takım al (oyuncu ismi) yazacak ve klanındaki oyuncuyu savaşa almak için istek atacak oyuncu kabul etmek için
/klansavaşı takım kabul
Yada
/klansavaşı takım red
Yazacak bu şekilde 2 klanda takımı toplayınca iki klan oyuncularınada
Takımlar toplandı 2 dakika sonra oyun başlayacak eşyalarını hazır tut
Diye mesaj gelecek oyuncular üstündeki eşyaları ile o arenaya ışınlanacaklar 2 dk sonra savaş olacak bitince chate herkesin görebileceği şekilde qwe klanı asd klanı ile yaptığı savası kazandı yazacak savaş bitince oyuncular Spawna ışınlanacak
Yapacak
Ben sunu istiyorum 4v4 olacak ve bu kalanlar arasında
Mesela asd klanı qwe klanına davet atacak
/klansavaşı davet qwe yazarak klan savası isteği yollayacak ve qwe klanındaki tüm oyuncular bu teklifi görecek fakat sadece yetkililer cevap verecek oda
/klansavaşı davet kabul
Yada
/klansavaşı davet red
Olarak kabul ederse bu komutu kullanarak
/klansavaşı takım al (oyuncu ismi) yazacak ve klanındaki oyuncuyu savaşa almak için istek atacak oyuncu kabul etmek için
/klansavaşı takım kabul
Yada
/klansavaşı takım red
Yazacak bu şekilde 2 klanda takımı toplayınca iki klan oyuncularınada
Takımlar toplandı 2 dakika sonra oyun başlayacak eşyalarını hazır tut
Diye mesaj gelecek oyuncular üstündeki eşyaları ile o arenaya ışınlanacaklar 2 dk sonra savaş olacak bitince chate herkesin görebileceği şekilde qwe klanı asd klanı ile yaptığı savası kazandı yazacak savaş bitince oyuncular Spawna ışınlanacak
Yapacak
Son düzenleme: