Çözüldü Harfli Kafa Nasıl Alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan luf1x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.889
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luf1x

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
176
Üstünde harf yazan kafaları nasıl alabiliriz?
mesela bi kafa alıcaksın üstünde " Y" yazıcak sadece.​

Merhaba dostum,
verdiğim siteye girip arama kısmına Oak Wood Y yazarsan Y harfli kafanın olduğu kodlar çıkacaktır.

Oradan
Give-Code başlığı altındaki kodu kopyala ve komut bloğuna yapıştır sana istediğin kafayı verecektir.

Kafaların çalışması için sunucunda SkinRestorer yüklü olması gereklidir.

ÖRNEK:
(y kafası)
Kod:
/give @p minecraft:player_head{display:{Name:"{\"text\":\"Oak Wood Y\"}"},SkullOwner:{Id:"579ec4fb-0baf-4716-89ba-1c175fbd6e3c",Properties:{textures:[{Value:"eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvYzUyZmIzODhlMzMyMTJhMjQ3OGI1ZTE1YTk2ZjI3YWNhNmM2MmFjNzE5ZTFlNWY4N2ExY2YwZGU3YjE1ZTkxOCJ9fX0="}]}}} 1

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba dostum,
verdiğim siteye girip arama kısmına Oak Wood Y yazarsan Y harfli kafanın olduğu kodlar çıkacaktır.

Oradan
Give-Code başlığı altındaki kodu kopyala ve komut bloğuna yapıştır sana istediğin kafayı verecektir.

Kafaların çalışması için sunucunda SkinRestorer yüklü olması gereklidir.

ÖRNEK:
(y kafası)
Kod:
/give @p minecraft:player_head{display:{Name:"{\"text\":\"Oak Wood Y\"}"},SkullOwner:{Id:"579ec4fb-0baf-4716-89ba-1c175fbd6e3c",Properties:{textures:[{Value:"eyJ0ZXh0dXJlcyI6eyJTS0lOIjp7InVybCI6Imh0dHA6Ly90ZXh0dXJlcy5taW5lY3JhZnQubmV0L3RleHR1cmUvYzUyZmIzODhlMzMyMTJhMjQ3OGI1ZTE1YTk2ZjI3YWNhNmM2MmFjNzE5ZTFlNWY4N2ExY2YwZGU3YjE1ZTkxOCJ9fX0="}]}}} 1

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BungeeCord'da çalışmazmı kardeşim?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorunum çözüldü teşekkür ederim!

Konu Kilit.

Son düzenleme:
BungeeCord'da çalışmazmı kardeşim?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorunum çözüldü teşekkür ederim!

Konu Kilit.
Bir beğeni atmanı beklerdim.
İyi çalışmalar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl