Çözüldü Hareketli hologram nasıl yapılmış?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sato

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
11
Selam,

Bir sunucuda şöyle bir şey gördüm . Hiçbir blok veya item kullanılmamış, hareket eden bir hologram.

Bunu daha önce gören veya nasıl yapıldığını bilen var mı? Hangi yöntem veya eklenti ile yapılmış olabilir?
Ekran görüntüsü 2025-09-13 225316.webp

Selam,

Bir sunucuda şöyle bir şey gördüm . Hiçbir blok veya item kullanılmamış, hareket eden bir hologram.

Bunu daha önce gören veya nasıl yapıldığını bilen var mı? Hangi yöntem veya eklenti ile yapılmış olabilir?
Merhabalar bunun için elinizde özel texture dosyası olması gerekmektedir.

Peki bu ne model dosyası kanat mı hologram mı item mi? itemsadderlemi mythicsmobs ile mi modelengine ile mi ekleyecegiz? Asıl merak ettiğim o, bilginiz var ise bilgilendirirseniz sevinirim.

İtem olarak ekleyip CMI Hologram ile büyütebilirsiniz. FancyHolograms ile de yapılabiliyor sanırım. (emin değilim)

Selam,

FancyHolograms eklentisinden item olarak hologram oluşturmuş ve özel texture gerektiriyor. (örn: ItemsAdder)

itemsadder ile istedigin textureyi ekliyorsun fancyholograms dan text yerine item ayarlayip scaleleri istedigin gibi ayarliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl