Çözüldü Hareketli banner nasıl yapabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onlye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgin olmayan konularda konuşmamalısın, bu forumun üst kısımında bulunan bannerların hepsini photoshoptanda yapabilirsin. Tek yapman gereken emek harcamak; ama doğrudur after effects için yapılan "yüzlerce" tasarımı emek vermeden yapmayı sağlayan plugin varken photoshop kim ki, sadece amatör bir uygulama :'D
Kesinlikle, ama extensionlar dolar kurundan satılıyor :( Çalıştığım kurum karşılamasa ben bile dımdızlak kalıyordum.

Bilgin olmayan konularda konuşmamalısın, bu forumun üst kısımında bulunan bannerların hepsini photoshoptanda yapabilirsin. Tek yapman gereken emek harcamak; ama doğrudur after effects için yapılan "yüzlerce" tasarımı emek vermeden yapmayı sağlayan plugin varken photoshop kim ki, sadece amatör bir uygulama :'D
Ayrıca emek vermeme olayını yanlış buluyorum. Bu konudada senin bilgin yok. O extensiondan örneğin; text effectini çektikten sonra herşey hazır olmuyor maalesef

Bilgimin olmadığını nereden çıkardın? :D Bence senin bilgin yok hadi

Ayrıca emek vermeme olayını yanlış buluyorum. Bu konudada senin bilgin yok. O extensiondan örneğin; text effectini çektikten sonra herşey hazır olmuyor maalesef

Sonuna kadar haklısın, emek verilmeden yapılan bir işe iş diyip, müşterilerine bunu satıyorsan ayıptır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl