HardSkyblock Plugin Paketi 2018 | 1.8-1.12 | Madenci adam - Özel sistemler - Rütbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CeapLinCess

Bu sefer kolay olmayacak!
Elmaslar
27
Minecraft
CeapLinCess

Discord:

Kronosnw|CeapLinCess#6672

Merhaba değerli mc-tr kullanıcıları bricknw için yapmış olduğum hardskyblock plugin paketimi bugün sizlerle paylaşıyorum çok fazla fotoğrafla ayrıntı yok ancak videoda detayları görebilirsiniz biz artık pakete geçelim

ayrac.png

Motd kısmı

motd.PNG

ayrac.png

Madenci adam yani minyon sistemi
madenci adam.PNG

ayrac.png

Market sistemi conconcraft için kullanılan market tamamen türkçe

market.PNG

ayrac.png

Hard suncuuya uygun kitler yapılmıştır

kit.PNG

ayrac.png

Rütbeler kendi yazdığımız bir skripttir her şeyi ayarlıdır ve oyun parasıyla geçilmektedir adadan ayrıldığında oyuncu rütbesi geri oyuncuya düşmektedir bug yapılmaması için ayarlanmıştır

rütbe.PNG

ayrac.png

Warp menüsü de sade ve şık halde olmuştur

warps menüsü.PNG

ayrac.png

Sohbet temizleme , küfür engelleme , reklam engellemek için de iyi bir plugin kullanılmıştır sohbet temizlemeden bir örnek

sohbet.PNG

ayrac.png

plugin paketi dosyası

Untitled.png

ayirac.png

Bilgi :

Plugin paketinde rütbe sitemi mevcuttur rütbe sistemi sayesinde kırıktaştan çıkan itemlerde sürekli değişiklik gösterip artmaktadır , kızıltaş kullanımı hakkında bilgiyi videoda bulabilirsiniz

Bu plugin paketimizde toplamda 70 adet dosya bulunmaktadır paketle ilgili daha fazla bilgi için video izleyip beğenmeyi unutmayın

ayirac.png

İndirme linki ve virüstotal :

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yardımda bulunan bilişim :

indir.png

@KODZER

Son düzenleme:
Plugin paketinizi beğendim bazı özellikleri almak istiyorum fakat sorun var bana skype üzerinden ulaşabilir misin?

yakında mapli isteriz hocam :D beklemedeyim

Haritalarda Olsaymış efsane olacakmış her şey :)

Bana Çok Basit Geldi 2 3 Özellik Eklenebilirdi Başarılar :)

Merhaba Dostum,Plugin Paketini Çok Beğendim Ve İzninle Birkaç Plugin Paketindeki Özelliklerle Harmanlayıp Kendi Sunucumda Uyarlamayı Düşünüyorum. NOT: Haritayıda paylaşırsan sevinirim.(Marketi Ayarlı Olursa Süper Olur Çünkü Hard SkyBlock piyasasından pek anlamıyorum :D )​

Merhaba Dostum,Plugin Paketini Çok Beğendim Ve İzninle Birkaç Plugin Paketindeki Özelliklerle Harmanlayıp Kendi Sunucumda Uyarlamayı Düşünüyorum. NOT: Haritayıda paylaşırsan sevinirim.(Marketi Ayarlı Olursa Süper Olur Çünkü Hard SkyBlock piyasasından pek anlamıyorum :D )​
tabikide kullanabilirsiniz pluginleri istediğiniz gibi map konusu ilerleyen bir zamanda paylaşmayı düşünüyorum ama şuan için pek sanmıyorum mapı da kendim ellerimle yapmıştım kıyamıyorum şuanda :D​

linki bulamadım

Dostum Plugin Paketini İndirdim Fakat Bazı Sorunlar Olduğunu Farkettim İletişim Kurarmısın Benle ?

Súply.#6308

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl