HardFaction İçin Özellikler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SAKLIOYUNCU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 532
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SAKLIOYUNCU

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
64
Minecraft
SAKLI

Discord:

SAKLI#1234

Selamlar,
Yakında bir Faction sunucusu açacağız,
TR'de görülmemiş sistemler ekledik ve farkımızı ortaya koyduk.
Fakat daha da değişik sistemler eklemeyi düşünüyoruz.
Oyun keyfini bozmayacak sistemler önerebilir misiniz?​

Her sunucuya önerdiğim ancak eklenmediği sistemi size de öneriyorum. Bu sistemin adı, "Köylü Dövüşü" ki gerçekten sunucuya renk katıyor ?

Her sunucuya önerdiğim ancak eklenmediği sistemi size de öneriyorum. Bu sistemin adı, "Köylü Dövüşü" ki gerçekten sunucuya renk katıyor ?
VillagerFight Eklentisi yerine aynı işlevi gören kendi kodladığımız NPC BOSS FIGHT eklentisini kullanıyoruz:)

Yiğit her sistem isteyene köylü dövüşünü önerme okuya okuya bıktık. ?

Görevden vazgeçmem

Bir faction sunucu için bence "Borsa" sistemi ekleyebilirsiniz.

Arsaları silebilirsin(safeszone olursa pvp dönmez) .d ve özel sınıflar ekleyebilirsin Bard,Miner,Archer gibi eğer gerçekten amacın pvp döndürmekse world borderini max 20k gibi yapabilirsin ve klana kişi alma sınırı getirip raid sistemi ekleyebilirsin.

Görevden vazgeçmem
120 Adet görev sistemi bulunuyor:)
Bir faction sunucu için bence "Borsa" sistemi ekleyebilirsiniz.
Teşekkürler, Ekleyeceğiz.
Arsaları silebilirsin(safeszone olursa pvp dönmez) .d ve özel sınıflar ekleyebilirsin Bard,Miner,Archer gibi eğer gerçekten amacın pvp döndürmekse world borderini max 20k gibi yapabilirsin ve klana kişi alma sınırı getirip raid sistemi ekleyebilirsin.
Fikriniz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl