Hardcore PVP ve Hardcore PVE bir arada, sizce nasıl fikir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kovalski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 72
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kovalski

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
224
Minecraft
Kovalski
Çaktırmadan tinyworld adında bir sunucu geliştiriyorum ve aklıma ilginç bir fikir geldi;

Warp ormanın etrafında bir perimetre bulunacak (kare alan) bu alanın içinde olan claimlerin sahibi bütün pvp sistemlerinden muaf tutulacak ve tabi ki perimetre dışına claim atmaları yasaklanacak.

Açıkcası bu şu anlama geliyor, pve oynamak isteyen bütün oyuncular warp ormanın etrafında kendi küçük dünyalarında kardeş kardeş oynayacak, kulağa eğlenceli geliyor bence?

Bu sayede hardcore pve'yi sağlamış oluyoruz.

Hardcore pvpye gelirsek de perimetre dışında oynayanlar toprak kaybedecek seviyede hardcore bir pvp ile başbaşa bırakılacak, tabi bunu olabilecek en eğlenceli şekilde yapmayı düşünüyorum, toprağı giden tamamen sıfırlanmayacak

Sunucu ilginizi çektiyse ufak bir insightta veriyim, teknik ve tasarım konuları tamam fakat bütün bu pvp sistemlerini kendim yazıyorum ve günde ayırdığım max 1-2 saat o yüzden yaz tatilinin ortasında falan anca yetişir

Sunucuyu tamamen hobi amaçlı geliştiriyorum, evdeki bilgisayarımı yeniledim ve internet hızım da fena değil, bu konuda da yorum almak isterim meraklısı varsa; (ip işini hallettim)

CPU: Amd Ryzen 5 3500x 6-Core 6 Thread 3.6GHz
Ram: 16GB (32 olacak)
Storage: SATA SSD (M2 olacak)

100Mbps down 40Mbps up

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl