Hard emek Faction Sunucusu HK. | Yorumunuz önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kont_Vladimir

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Kont_Vladimir

Discord:

Kont_Vladimir#3826

Merhaba arkadaşlar.
Aklımda hard emek Faction sunucusu var ve bununla alakalı bir haftadır araştırmalar yapıyorum ve çoğu kişi tutmaz diyor. Yaklaşık reklam bütçesi olarak 5.000 TL gibi bir para ayırdım. İsteğim ve amacım piyasada şuan da birbirine benzeyen faction sunucularından ayrılarak eski emek factionlarından birini getirmek. Çoğu kişiye bu fikrimi belirtsemde "tutmaz", "insanlar artık OP oynuyor emek oynamaz" gibi yanıtlar aldım. Siz değerli dostlarımın yorumlarını bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Aklımda hard emek Faction sunucusu var ve bununla alakalı bir haftadır araştırmalar yapıyorum ve çoğu kişi tutmaz diyor. Yaklaşık reklam bütçesi olarak 5.000 TL gibi bir para ayırdım. İsteğim ve amacım piyasada şuan da birbirine benzeyen faction sunucularından ayrılarak eski emek factionlarından birini getirmek. Çoğu kişiye bu fikrimi belirtsemde "tutmaz", "insanlar artık OP oynuyor emek oynamaz" gibi yanıtlar aldım. Siz değerli dostlarımın yorumlarını bekliyorum.
O tutar bu tutmaz değil. Reklamın sağlamsa çöp sunucun olsa bile oynanırsın. Önerim aklındakini yapman. Düşündüğün zaman ulaşacağın kitle eski kitle ve sayıları epey fazla.

5.000₺ fazla bir bütçe batabilirsin. 1.000₺ - 2.000₺ gibi bir miktar ile başlamanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl