HankumCraft - Opskyblock - /adakit - /adafly - ! Oyuncu Pazarı ! - HankumCraft.Batihost.Com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YusufYaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.641
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeahman adlı sunucuya kayıtlı kimse yok bu hesap bize ait değil

Sunucunuzla ve oyuncularınızdan bazılarına Online şikyet yaptık BTK dan

Ellerinize saglik yan hesap atmak zaten cok zordu demi insan onursuz olunca böyle oluyor

bak kardeşim uzatcak birşey yok biz sizin sunucuda değil hiçbir sunucuda reklam yapmadık benim birşeyden haberim yok adamın teki gelip ipyi vermiş ama sizde hiç hak hukuk kanun dinlemeden konuşmadan sunucuma gelip saldırdınız halbuki konuşabilirdik

Kardeş ben ne bileyim onun senin olup olmadığını

tm kardeşim tatlıya bağladığımız için sevindim

bundan sonra birşey olursa özelden konuşarak halledelim

Oyuncular zaten benden habersi gelmisler sunucuna kızınca senden gelen oiursa bu sefer bende gelirim sağlam gelirim haberin olsun

hala tehdit ediyorsun herneyse benim oyuncularım terbiyelidir kimseye saldırmaz

Tehdit etmiyorum uyarıyorum bizimkiler saygıdeyer en azından başka sw ye gidip reklam yapmıyorlar

Unutmayalım " Terbiye Vericem Ben Ona " Kelime Ni Ondan Sonra Tehdit De Tamammı

Tekrardan Belirtmiş Olayım Sizden Eyer 1 Kişi Daha Gelirse Bu Sözünüzü Size Çok İyi Hatırlatırım

Tatlıya Bağladığımız İçin Sevindim İyi Oyunlar ..

[+] Coin Sistemi Eklendi
[+] Yeni Spawn Hazırlandı
[+] Skinler Artık Gözüküyor[DOUBLEPOST=1496264266,1496086640][/DOUBLEPOST][+] Türk Sunucularında Bir İlk SİRİ EKLENDİ ![DOUBLEPOST=1496341397][/DOUBLEPOST]Türkiyede Bir İlk Sunucu

HankumCraft.Batihost.Com

Türkçe SİRİ Oyunda "siri" diye seslenerek

çağarabilir diğer komutları rehbere sorabilirsiniz[DOUBLEPOST=1496404987][/DOUBLEPOST]Bugun (Cuma) Saat : 18:00'da OX Eventi Ödül Golem Spawner
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1496920392][/DOUBLEPOST][+] Bot Koruması Skripti Hazırlandı
[+] Bot Korumasına Takılmamak İçin /botgec ve /botdeilim Komutları Eklendi[DOUBLEPOST=1497132030][/DOUBLEPOST]+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl