Çözüldü [HANGISI] Hangisi Daha Iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdemAgaTR

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
45
Minecraft
xScreame

Discord:

xScreame

Hemen Geçeyim Soruya

Portlu Sunucumu
Yoksa
Free Hosting

Hangisi Daha Iyi Söylermisiniz

NOT:Free Hostingse Birşey Önerirmisiniz?
NOT:Aternos , ServerPro , FreeMCServer Olmasın

kredi kartı varsa google cloud ücretsiz 300 dolar kredi alıp linux üzerine mc server kurabilirsin

300 dolar hosting vb saglıyor

* burası çok iyi bir site inanmıyacaksınız ama 58 gb ramlı sunucum var orda :D konsolu başlatırken 58000 mb yazıyor + kötü özellikleri fremc.host sunucuları 3-4 saatte bir kapanması ama sitede ayar yapıp kapandıktan sonra açılmasını sağlayabilirsin kapanmasının sebebi host çöküyor onun dışında siteye kayıt olmak için discord kullanılıyor + batihost kullanmanı öneririm paralı 20 tl ver 2 gb ramlı sunucu al başlangıç için ideal

* burası çok iyi bir site inanmıyacaksınız ama 58 gb ramlı sunucum var orda :D konsolu başlatırken 58000 mb yazıyor + kötü özellikleri fremc.host sunucuları 3-4 saatte bir kapanması ama sitede ayar yapıp kapandıktan sonra açılmasını sağlayabilirsin kapanmasının sebebi host çöküyor onun dışında siteye kayıt olmak için discord kullanılıyor + batihost kullanmanı öneririm paralı 20 tl ver 2 gb ramlı sunucu al başlangıç için ideal

FreeMC - Account Management
Hello EpicRevengeYT

böyle bir yere yolluyor giriş yapıyorum ama create your server diyince yine aynı yere atıyor

Dostum arkadaş konuda bedava hosting istemiş, konuyu rica ediyorum dikkatli okuyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl