ErdemAgaTR
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 45
- Minecraft
- xScreame
Discord:
xScreame
xScreame
MusXos
xScreame
ücretsiz 300dolarmı veriyorkredi kartı varsa google cloud ücretsiz 300 dolar kredi alıp linux üzerine mc server kurabilirsin
MusXos
Sherlock#5773
xScreame
* burası çok iyi bir site inanmıyacaksınız ama 58 gb ramlı sunucum var orda :D konsolu başlatırken 58000 mb yazıyor + kötü özellikleri fremc.host sunucuları 3-4 saatte bir kapanması ama sitede ayar yapıp kapandıktan sonra açılmasını sağlayabilirsin kapanmasının sebebi host çöküyor onun dışında siteye kayıt olmak için discord kullanılıyor + batihost kullanmanı öneririm paralı 20 tl ver 2 gb ramlı sunucu al başlangıç için ideal
EmreSHN#4551
Dostum arkadaş konuda bedava hosting istemiş, konuyu rica ediyorum dikkatli okuyun.* burası çok iyi bir site inanmıyacaksınız ama 58 gb ramlı sunucum var orda :D konsolu başlatırken 58000 mb yazıyor + kötü özellikleri fremc.host sunucuları 3-4 saatte bir kapanması ama sitede ayar yapıp kapandıktan sonra açılmasını sağlayabilirsin kapanmasının sebebi host çöküyor onun dışında siteye kayıt olmak için discord kullanılıyor + batihost kullanmanı öneririm paralı 20 tl ver 2 gb ramlı sunucu al başlangıç için ideal
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!