Hangisi daha mantıklı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trskyclub
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 109

trskyclub

Birisi mi Spawnlandı?
Susturuldu
Elmaslar
4

Discord:

hzlyraaxd_

Sıfırdan website yazılımı yapmakmı daha mantıklı yoksa leaderos teması yapmakmı daha mantıklı düşüncelerinizi bekliyorum benim için önemli kafamda takılan bir soru birde hangi yazılımı kullanmalıyım nextjs mi phpmi.

Sıfırdan yapmak çok uğraştırıcı ama yapmasını biliyorsan en mantıklısı. Bilmiyorsan bir yerden alıp kullanman daha iyi olur senin için.

Sıfırdan website yazılımı yapmakmı daha mantıklı yoksa leaderos teması yapmakmı daha mantıklı düşüncelerinizi bekliyorum benim için önemli kafamda takılan bir soru birde hangi yazılımı kullanmalıyım nextjs mi phpmi.
next.js yazılım değildir bir framework react kullanır

binlerce oyuncu çekmiyorsa sunucusunuz baştan yapmak tamamen saçmalık Crafter yazılımını kullanabilirsniz

Merhabalar, hızlı ve modern altyapımız ile projenizi hayata geçirebilmeniz adına size ufak bir hediye vermek isteriz. DM üzerinden iletişime geçiyoruz :)

Sıfırdan yapmak en temizi ve en güzeli olur bilmiyorsan tabi ki uğraştırır sıkar bayar ama biliyor isen çok güzel şeyler çıkar ortaya

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl