Hangisi daha iyi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan euxtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 717
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

euxtr

Zombi Geldi, Beni Yedi
Yasaklandı
Elmaslar
120
Minecraft
euxx007
Üstteki daha iyi gibi duruyor. Ama daha iyi olabilmesi için kendin yapmalısın. Eğer sunucu türkçe olucaksa çevirme işlemleriyle uğraşman gereksiz onun yerine kendin sıfırdan yaparak hepsinden daha iyi bir paket çıkarabilirsin.

Üstteki daha iyi gibi duruyor. Ama daha iyi olabilmesi için kendin yapmalısın. Eğer sunucu türkçe olucaksa çevirme işlemleriyle uğraşman gereksiz onun yerine kendin sıfırdan yaparak hepsinden daha iyi bir paket çıkarabilirsin.
sıfırdan yapınca dosyalar türkçe gelmiyor canım

sıfırdan yapınca dosyalar türkçe gelmiyor canım

Dediğimi anlamadın, ben daha iyi olması için söyledim sonra pakette açık falan bulursan gelip burda ağlarsın, o yüzden diyorum neyse sana ayıracak vakitim yok..

Dediğimi anlamadın, ben daha iyi olması için söyledim sonra pakette açık falan bulursan gelip burda ağlarsın, o yüzden diyorum neyse sana ayıracak vakitim yok..
ağlamam kardeşim ayrıca paketi alıp direk türkçeleştirip kullanmayacağım.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkiside iyi ama 2.sini tavsiye ederim.

Sizin zevkiniz, sizin kararınız :)

Merhabalar bana kalırsa 2. attığınız harita günümüzün sunucularına nazaran daha iyi çünkü ilk harita biraz ağır ve büyük gibime geldi. Bildiğiniz gibi ülkemizde bu oyunu oynayanlarının bilgisiyarı o haritada sıkıntı yaşayabilirler. 2. harita günümüzün sunucularına daha sadık gibime geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl