ilovemaju
onurbeyx
Bi ara 3 aylik bir arka vds erişimi vermiştim, sunucu dosyalarını kopyalayıp benim sunucumun adi degistirilmis bir halini acti. O gündendir güvenmiyorum VDS erişimi vermeye.Developer lara direkt vds erişimi vermek mi daha mantıklıdır? Yoksa Discord dan yada benzeri şekilde konsol erişimi vermekmi? Eğer 2. ise nasıl yapabilirim? 2 gündür araştırıyorum hala bulamadım.
reyev
Vds’e anydesk indirip erişim vermek daha mantıklı uzun sürmeyecek ise :)Developer lara direkt vds erişimi vermek mi daha mantıklıdır? Yoksa Discord dan yada benzeri şekilde konsol erişimi vermekmi? Eğer 2. ise nasıl yapabilirim? 2 gündür araştırıyorum hala bulamadım.
mustafa_8907
Güvenilir ise FTP ver.Developer lara direkt vds erişimi vermek mi daha mantıklıdır? Yoksa Discord dan yada benzeri şekilde konsol erişimi vermekmi? Eğer 2. ise nasıl yapabilirim? 2 gündür araştırıyorum hala bulamadım.
Anydesk 3 dakika limit getirmişti ayrıca anydeskle yapmak eziyet bana anydesk atsan direk engeller birdaha iletişim kurmazdım olmadı kendi vds imde geliştirirdim.Vds’e anydesk indirip erişim vermek daha mantıklı uzun sürmeyecek ise :)
ikincielkralliklariseth
ptero kur hesabına perm ver gngDeveloper lara direkt vds erişimi vermek mi daha mantıklıdır? Yoksa Discord dan yada benzeri şekilde konsol erişimi vermekmi? Eğer 2. ise nasıl yapabilirim? 2 gündür araştırıyorum hala bulamadım.
reyev
Bir kere 2 cevabımız var zaten. Ya güvenmediğin kişiyle çalışmamak yada direkt vds bilgilerini vermek alternatif sunuyoruz hocam ama haklısınız 3 dakika biraz sıkıntı.Anydesk 3 dakika limit getirmişti ayrıca anydeskle yapmak eziyet bana anydesk atsan direk engeller birdaha iletişim kurmazdım olmadı kendi vds imde geliştirirdim.
Ba.tuhan
knk pyhton bilgin varsa bazı şeylere yapmasını izin vee bilrisin yada geminene ayz yardımcı olurDeveloper lara direkt vds erişimi vermek mi daha mantıklıdır? Yoksa Discord dan yada benzeri şekilde konsol erişimi vermekmi? Eğer 2. ise nasıl yapabilirim? 2 gündür araştırıyorum hala bulamadım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!