Hangi Youtubersın? Hangi youtuber seni tarif ediyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

Malum çoğumuz youtuberları takip ediyoruz.

Kendinizle özleştiğiniz youtuberı ve nedenlerini yazın bakalım neler gelicek ben başlıyorum

79517

Enes Batur Sungurtekin

Kesinlikle beni en iyi tarif edebilecek Youtuberlardan birisi gerek hayat hikayesi gerek başarıları olarak çok iyi tarif ediyor karakter olarak kendisine benzediğimide söyleyebilirim.

Peki Neden Enes Batur?

Çünkü Enes Batur gibi sürekli birşeyler için çalışıyorum 11.04.2019 tarihinden bu yana aralıksız sunucum için çalışıyorum sürekli daha iyisi olması için çalışıyorum ve şu an geldiğimiz konum ortada Skyblock Sunucular Kategorisinde en iyi ve en kaliteli sunucu her ne kadar kıskanan arkadaşlarımız çamur atmaya çalışsa da başarıyı kimse gölgeleyemez. Sürekli açığımı arayan bir kitle var ve bu kitleye ara sıra oynadığımız oyunlar da oluyor kendi bacağına sıktırıyorum Enes Batur gibi :) Yani kısaca Enes Batur.

Ekleme olarak gelen bütün saldırılara rağmen ayaktayım pes etmedim aksine daha çok çalıştım

Azimle çalışan mutluluğu ve başarıyı yakalar

Berkcan Güven

Eleştiri tarzı hoşuma gidiyor. Hayatının üstüne bomba düşse bile takmayacak adam.

Porçay

Troll gibi gelecek ama en sevdiğim youtuberdır kendisi :v.Hiçbir şeyi umursamayıp her şey ile dalga geçebilmesi(bazen abartması dışında)hoşuma gidiyor ve kişiliklerimiz benziyor.

Berkcan Güven

Eleştiri tarzı hoşuma gidiyor. Hayatının üstüne bomba düşse bile takmayacak adam.
Evet güzel bir mizahı var sarıyor da kendinle özdeştirdiğin kısımları söyleseydin keşke

Siyah Giyen Genç

Cidden video tarzları beni sarıyor. Birazda benim hayatımı anımsatıyor.

Siyah Giyen Genç

Cidden video tarzları beni sarıyor. Birazda benim hayatımı anımsatıyor.
Bir dönem popülerlik yaşamıştı şu an ne durumda bilmiyorum ama bakıcam yorum yaparken kendinde bulduğun şeyleride yazsan iyi olur aslında

Barış Özcan -> Videolarında hiç bir clickbait kullanmıyor. Ve her videosunda ayrı ayrı bilgileri bize gösteriyor.

**ne olduğu bilinmeyen kanal**

benim gibi, ne olduğu bilinmiyor. videolarında tam benim espri yapmak istediğim yerlerde benimle aynı düşünüyor. sanırım o benim.

-------ekstra-------

**mendirez koçak**

sürekli cezbe geliyor, zühtü dinliyor.

oguzsasi

güzel bilgiler verir sağlam eleştirir ve daha saymadığım bir çok şey :D

79568

ve MURATABİGF

Son düzenleme:
Mendirez KOÇAK BAĞIMSIZ Youtube:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çünkü çok efsane bir adam kendisi mutlaka sizde takip edin deral hemen.
79569

ElraeNN: Küfür etse de eğlendiren, mizahı bol, yakışıklı, harika bir adam. İsmini yanlış yazmış olabilirim.

Ali Deniz Şenpotuk: Videolarına aşırı emek veren, küfür etmeyen, saygılı, disiplinli bir adam. Günde 3-4 video atmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl