Hangi Yönetim Üyesinde Yönetici Potansiyeli Görüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Selam çok değerli forum üyeleri, bugün sizlerle birlikte yine ortalığı karıştan bir konu içeriği ile karşınızdayım. Düşünün, bu forumun gerçekten sahibisiniz ve bir yönetici almanız gerekiyor. Bunca yönetim üyesinden kimi yönetici alırdınız? :))

1598903441791.png

Anathory olmasını isterdim ama çok ayrımcı birisi, konu arkadaşları olduğunda her türlü torpili yapıyor. Önce yetkili iken aynısını yaptığı için attırmıştım bu arkadaşı görevden. Eğer objektif birisi olacak ise onun yönetici olmasını isterim.

Necati Bey'in kişiliğini ben de çok severim ama kendisi daha yeni yönetime katıldı. Bence onun için erken olur ;) <3 (Benim şahsi fikrimdir.)

Anathory olmasını isterdim ama çok ayrımcı birisi, konu arkadaşları olduğunda her türlü torpili yapıyor. Önce yetkili iken aynısını yaptığı için attırmıştım bu arkadaşı görevden. Eğer objektif birisi olacak ise onun yönetici olmasını isterim.
Forumda yetkimi kötüye kullandığım (aşırı kötü) tek konu kendi takım konuma konu müziği eklememdir. Benim düşünceme göre yetkili olduğum forumun basit özelliklerini kullanmamda bir sakınca yoktu, yöneticiler sakınca gördü orası ayrı. Ben de tekrarlamam, bunun dışında herhangi bir torpilimi göremezsin. Gördüysen duymak da isterim doğrusu, özelden yazmak istersen beklerim.

Forumda yetkimi kötüye kullandığım (aşırı kötü) tek konu kendi takım konuma konu müziği eklememdir. Benim düşünceme göre yetkili olduğum forumun basit özelliklerini kullanmamda bir sakınca yoktu, yöneticiler sakınca gördü orası ayrı. Ben de tekrarlamam, bunun dışında herhangi bir torpilimi göremezsin. Gördüysen duymak da isterim doğrusu, özelden yazmak istersen beklerim.
Seninle bunu çok uzun tartışmıştık sen admin olduğun zamanlar. Konuşmalar eski discordumda duruyordur. Cosmicfugue gibi bir yönetim olmanı isterim önün açık çünkü.

Herkesin kendi düşüncesine saygı duyuyorum ama lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmeyelim. (Ben de Sercan'ı severdim, özletti ?)

Anathory iyi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl