Hangi yetkiye sahip olmak isterdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Hangi yetkiye sahip olmak isterdin? Editör ( Yazar ) olmak isterdim. Gözüm yüksek rütbelerde değil.
  • Neden bu yetkiye sahip olmak isterdin? Boş zamanlarımda kendimi foruma atıyorum. İlgimi çeken konuları görüp o konular hakkında özgün şekilde içerikler üretip foruma yararlı bir şekilde sunmayı seviyorum. Lafın kısası yazmayı seviyorum :)
Sürekli olarak aktif görüyorum seni. Gayret edersen olabilir. @Garp'ın başlatmış olduğu projeye katılarak başarabilirsin belki... <3

Sürekli olarak aktif görüyorum seni. Gayret edersen olabilir. @Garp'ın başlatmış olduğu projeye katılarak başarabilirsin belki... <3

Öncelikle benim foruma emek verdiğini gördüğün için teşekkür ederim. Proje isini gelirsek Sanmıyorum.
Garp ile aram pek iyi değil. Umarım yakın zaman da aramız düzelir.

Ya emekli ya yönetici olmak isterdim.

Nedeni: Emekli olup forumdan uzaklaşmak, yönetici olup işini yapan lakin bir o kadarda kural ihlal eden yetkilileri ihraç etmek isterdim.

Ya emekli ya yönetici olmak isterdim.

Nedeni: Emekli olup forumdan uzaklaşmak, yönetici olup işini yapan lakin bir o kadarda kural ihlal eden yetkilileri ihraç etmek isterdim.
En azından birine sahipsin.

Moderatör olmak isterdim değil, istiyorum. Bilgisayarım gelirse başvurmayı denerim belki. xd

Olay forumda adaleti sağlamaya çalışmak istemem felan değil, Batman miyim ki ben yargı dağıtayım. Daha çok yetki, sorumluluk seviyorum diyelim.

Emekliyim, istediğim roldeyim. Koltuğuma rastlanıyorum, şu anki MC-TR'yi izliyorum.

Güzel mantık. <3 †
Kardeşim hristiyansın anladık da neden sürekli belirtiyorsun ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadığım neden kimse yönetici olmuyor ?

Bir kere birinize yönetici mi mod mu desek yönetici olcağınızı bilmiyoruz değil mi ?

Bir kere birinize yönetici mi mod mu desek yönetici olcağınızı bilmiyoruz değil mi ?
Ben Moderatör derdim. Nedeni: Yönetici için gerekli tecrübem ve bilgim yok. En ufak bir şeyde yanlış cevap verebilirim. Bu beni utandırır. Moderatör için gerekli tecrübem ve bilgim var.

Kardeşim, çok ön yargılısın. Ben Müslümanım. Bari iftira atmadan önce düşün. Bir işarete göre iftira atmak nedir?

Kardeşim, çok ön yargılısın. Ben Müslümanım. Bari iftira atmadan önce düşün. Bir işarete göre iftira atmak nedir?
Attığın şeyin haç işareti olduğunu biliyor olman gerekmiyor mu ?

Ben şahsen Moderatör olmak isterdim.
Neden?: Tamamiyle istek.
Ayrıca @Garp artık hayallerin gerçekleşti sanırım. :)

Onaylı satıcı olurdum :D hosting açıp mc sw,site, bitcoin makinesi falan kiralattırırdım.

Nerdee Para :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl