Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapacağın sunucuya bağlı yeni ve oyuncuları çekecek sistemler kullanmalısın. Sadece lapisi kaldırmakla olmuyacak yani. Mesala 30 tohum biçene 1 adet oyun parası verebilirsin. Bu oyun parasınıda ticarete dökmen gerek tabi. Yani aslında sunucu açmanın en zor yanı budur. Bir sistem üretmek. Yapması kolay ancak düşünmek ve üretmek zor olan kısmıdır. Klasik olan şeyler kullanırsan zaten bir farkın kalmaz. Bak mesala durup dururken aklıma geldi. Oyuncuların bir sanal çiftliği olsun. Onları krediyle geliştirebilsinler. Bu sanal çiftlik otomatik eşya filan versin.
Op Faction Veya BedWars Bak Hocam Kalitelli Bir Sunucu İstiyorsan Tutmasini İstiyorsan Paketini Kendin Yapman Gerekir Maplerini Kendin Yapman Gerekir sunucunda Kalitleli Özellikler OP Faction İçin Mesela Boss Yerine Farklı Bir Blok Koyman Bu Tür Özellikleri Kullanirsan Senin Hayrina Ve Yararına Olur İyi Forumlar
Eger 1.8 de acacaksan PvP acmani oneririm misal skyblock acarsan baska bi gun onun yanina faction ve ya pvp ekleyince skyblock fazla oynanmaz.
Eger 1.8 uzeri onerim 1.11.2 acarsan skyblock ve ya conconcraft oneririm conconcraft seven bir cok oyuncu var.
Şu an daha çok ConCon OPFaction ve OPSkyblock Tutuluyor Eğer paraya kıyıp Rabisu gibi kaliteli bir hostingden 5 Servera yetebilecek kapasitesi olan bir vds sunucunu alıp. Kaliteli Plugin Paketleri Alıp Haritalar Alırsan Ve Reklamını Başarılı bir şekilde yaparsan Sunucun Tutar
opskyblockta golem sp koyuyorlar ondan sonra bazı oyuncular bug yapiyor diye biz golem spden marum kaliyoruz yani ya kirinca koymamiza izin verilmiyor ki bu saçma geliyor admin falan koysa bosuna ugras sonra spyi kiramiyorsun yada bunun gibi şeyler bu yüzden opskyblock ben sevmiyorum belki bana katilanlar olmayabilir bu benim düşüncem opfaction olur dedigin gibi :) yada skyblock
Şuana kadar Türkiye de çok az Prison sunucu gördüm benim fikrim güzel bi Prison sunucusu açman.
Yeterli bütçem olsa kendim faction/survival/prison/skyblock sunucusu açıcam tabi hepsi aynanda deyil zamanla.