Hangi tür Sunucu Tutar/Sevilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrLegendTR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Arkadaşlar sizce hangi yür sunucu tutar? Faction, OPFaction, Skyblock, OPSkyblock, PVP, vb.

skyblock yada opfaction

Yapacağın sunucuya bağlı yeni ve oyuncuları çekecek sistemler kullanmalısın. Sadece lapisi kaldırmakla olmuyacak yani. Mesala 30 tohum biçene 1 adet oyun parası verebilirsin. Bu oyun parasınıda ticarete dökmen gerek tabi. Yani aslında sunucu açmanın en zor yanı budur. Bir sistem üretmek. Yapması kolay ancak düşünmek ve üretmek zor olan kısmıdır. Klasik olan şeyler kullanırsan zaten bir farkın kalmaz. Bak mesala durup dururken aklıma geldi. Oyuncuların bir sanal çiftliği olsun. Onları krediyle geliştirebilsinler. Bu sanal çiftlik otomatik eşya filan versin.

Op Faction Veya BedWars Bak Hocam Kalitelli Bir Sunucu İstiyorsan Tutmasini İstiyorsan Paketini Kendin Yapman Gerekir Maplerini Kendin Yapman Gerekir sunucunda Kalitleli Özellikler OP Faction İçin Mesela Boss Yerine Farklı Bir Blok Koyman Bu Tür Özellikleri Kullanirsan Senin Hayrina Ve Yararına Olur İyi Forumlar

Eger 1.8 de acacaksan PvP acmani oneririm misal skyblock acarsan baska bi gun onun yanina faction ve ya pvp ekleyince skyblock fazla oynanmaz.
Eger 1.8 uzeri onerim 1.11.2 acarsan skyblock ve ya conconcraft oneririm conconcraft seven bir cok oyuncu var.

Şu an daha çok ConCon OPFaction ve OPSkyblock Tutuluyor Eğer paraya kıyıp Rabisu gibi kaliteli bir hostingden 5 Servera yetebilecek kapasitesi olan bir vds sunucunu alıp. Kaliteli Plugin Paketleri Alıp Haritalar Alırsan Ve Reklamını Başarılı bir şekilde yaparsan Sunucun Tutar

opskyblockta golem sp koyuyorlar ondan sonra bazı oyuncular bug yapiyor diye biz golem spden marum kaliyoruz yani ya kirinca koymamiza izin verilmiyor ki bu saçma geliyor admin falan koysa bosuna ugras sonra spyi kiramiyorsun yada bunun gibi şeyler bu yüzden opskyblock ben sevmiyorum belki bana katilanlar olmayabilir bu benim düşüncem opfaction olur dedigin gibi :) yada skyblock

Bu Aralar ConconCraft Çok Fazla Tutuluyor Şöyle Bir Dezavantajı Var NewItems Plugini Ücretli

Null pluginleri bulmak kolay bence bisorun değil

Şuana kadar Türkiye de çok az Prison sunucu gördüm benim fikrim güzel bi Prison sunucusu açman.
Yeterli bütçem olsa kendim faction/survival/prison/skyblock sunucusu açıcam tabi hepsi aynanda deyil zamanla.

survival hepsine tek geçer bence birde hilesiz olduğu zaman tadından yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl