Hangi tür site açmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iyiliksever1996

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Dün aklıma haber sitesi kurmak geldi sizce bu iyi bir fikirmi veya haber'den başka ne kurabilirim

nerden kuruyorsun? WIX gibi platformlardan mı yoksa php bilgisi ilemi?

Eğer php bilgisi ile koduyorsanız discorddan bana yazabilmeniz mümkünmü?

ilgi alanlarını anlattığın, kendini tanıttığın, insanlara ve kendine bir şeyler kattığın site olabilir. Eğer blog veya bu tarz şeyler için ek site açmak saçma dersen evrimagaci.org 'a göz atabilirsin.

Eğer siteni büyütmek istiyorsan haber-oyun incelemeleri kategorisinde büyümen çok zor çünkü rakiplerin çok fazla. Bende bu işe girdim her gün en az 2 içerik ve sosyal medyada reklam yapmama rağmen en fazla günlük 600 tıklamaya ulaşabildim. Başka türe yönelmeli veya başarılı olacağını düşünüyorsan hemen haber sitesi açmaya başlamalısın. Her gün bir haber sitesi açılıyor yerini kap bunu yapmak istiyorsan. Herhangi bir sorun varsa discord adresim cem samet#9230 ekleyebilirsin.

Dün aklıma haber sitesi kurmak geldi sizce bu iyi bir fikirmi veya haber'den başka ne kurabilirim
Bence Kendine Özel Bir WebScript Yaz Ve Onu Satışa Sun Büyük Ölçüde Alım Olur Eğerki İyi Bi Web Scripti Olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl