Hangi takımı tutuyorsunuz, tutuyorsanız neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nautra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
103
Minecraft
afkua

Discord:

24517521#8086

Ben Fenerbahçeliyim fakat bir sebebi yok çünkü futbolla aram pek iyi değil fakat yinede çocukluğumdan beri Fenerbahçeliyim.

Sizde yorumlar kısmından hangi takımı tuttuğunuzu ve neden o takımı tuttuğunuzu söyleyebilirsiniz!

Takım tutmuyorum bi milli maçları izliyorum o kadar :D

Beşiktaşlıyım çArşı tribünündenim.Neden Beşiktaşlıyım çünkü Beşiktaş bir değerdir bir hazinedir.Kültürdür Beşiktaş.Dünya desibel rekorunun tek sahibidir.Tribünüyle futbolcusuyla aşktır Beşiktaş.

Bu arada bu gün 21:45 de hollanda-Türkiye maçı var Trt den fln izliyebilirsiniz, muhtemelen ezilicez ama neyse.

Bu arada bu gün 21:45 de hollanda-Türkiye maçı var Trt den fln izliyebilirsiniz, muhtemelen ezilicez ama neyse.

Takım mı o da neymiş milli takım bilirim ben

Beşiktaş iyidir

Ben Fenerbahçeliyim fakat bir sebebi yok çünkü futbolla aram pek iyi değil fakat yinede çocukluğumdan beri Fenerbahçeliyim.

Sizde yorumlar kısmından hangi takımı tuttuğunuzu ve neden o takımı tuttuğunuzu söyleyebilirsiniz!
Galatasaray ve sebebi yok :'D futbolu sevmiyorum soran olursa galata diyip geçiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl