Hangi sürüm aralığını seçmeliyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ViaVersion ile onu düzeltmeyi düşünüyorum bu problemler çözülmez mi? plugin yardımı ile
Viaversion, viabackwards, viarewind eklentisi sadece çalışmasını hedefliyorlar yeni blok eklemeyi vs. hedeflemediğinden onlar çalışmaz.

Viaversion, viabackwards, viarewind eklentisi sadece çalışmasını hedefliyorlar yeni blok eklemeyi vs. hedeflemediğinden onlar çalışmaz.
Aslında zamanında yeni itemler ve yeni bloklar geldiği zaman aynı şekilde tabanı yüksek tutup 1.8.x sokuyordum 1.12'nin tüm blokları vb.. gözüküyordu 1.8.x'de
karıştırıyor olabilir misiniz? şuanda da pek bir problem yok çünkü

Aslında zamanında yeni itemler ve yeni bloklar geldiği zaman aynı şekilde tabanı yüksek tutup 1.8.x sokuyordum 1.12'nin tüm blokları vb.. gözüküyordu 1.8.x'de
karıştırıyor olabilir misiniz? şuanda da pek bir problem yok çünkü
Olmayan bloklarda problem yaşatır olanlarda sorun yok

Olmayan bloklarda problem yaşatır olanlarda sorun yok
1.12 mapini viaversion veya addonları olmadan çalıştırdım, bloklar gözükmüyordu.
plugin yükleyerek çalıştırdım bloklar gözüktü

1.12 mapini viaversion veya addonları olmadan çalıştırdım, bloklar gözükmüyordu.
plugin yükleyerek çalıştırdım bloklar gözüktü
Çalıştırdım derken world editte hata verirki zaten

Hayır kanka yanlış hatırlamıyorsam hiç bir şekilde hata vermedi, sunucuyu açtım ve oyuncu oynattırdım çünkü
Kankam hatan var gibi çünkü eğer sen o bloğu özel blok olarak eklemediysen o blok sende gözükmez demek istediğim şu yani kaynak paketi kullanıyor muydun?

Kankam hatan var gibi çünkü eğer sen o bloğu özel blok olarak eklemediysen o blok sende gözükmez demek istediğim şu yani kaynak paketi kullanıyor muydun?
Yok kanka hayır kullanmıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl