>> wRonq <<
Play.DarkNW.Com
- Elmaslar
- 32
- Minecraft
- wRonq_Executive
- UNDEFİNED
- X
- UNDEFİNED
Discord:
|Jershy|#7336
|Jershy|#7336
1.19 taban olursa 1.16 dakiler x y degeri cok yüksek veya cok altta olan bloklari göremez.1.16.5-1.20x açmak daha mantıklı olur. taban sürüm 1.19 her şekilde desteği oluyor her eklentinin hemde geride kalmamışta olur bu şekilde gidiyorum.
eee skyblockta ne gibi sorun yaratıcak bu? mapleri doğru şekilde düzenledikten sonra1.19 taban olursa 1.16 dakiler x y degeri cok yüksek veya cok altta olan bloklari göremez.
amoreas
Ben skyblock için değil genel olarak dedimeee skyblockta ne gibi sorun yaratıcak bu? mapleri doğru şekilde düzenledikten sonra
|Jershy|#7336
Cevabın için teşekkür ederim mantıklı geliyor.1.16.5-1.20x açmak daha mantıklı olur. taban sürüm 1.19 her şekilde desteği oluyor her eklentinin hemde geride kalmamışta olur bu şekilde gidiyorum.
Güzel bir bilgi hocam, peki ne öneriyorsunuz? Mod : Skyblock1.19 taban olursa 1.16 dakiler x y degeri cok yüksek veya cok altta olan bloklari göremez.
Skyblock düşünüyorum.Açacağınız oyun modunu belirtirseniz daha sağlıklı öneriler alabilirsiniz.
Plugin ayarlaması çok sıkıntılı olmaz mı peki hocam? mapler, skriptler vb... onları nasıl optimize edip düzenli bir ayarlama yapabilirim?1.8.X / 1.26.X aralığı en makul :)
sadeceseckin
Sürüm sıkıntı çıkarmaz piyasada ki tüm sunucular neredeyse bu sürüm aralıklarını kullanıyorlar discord adresinizi bırakırsanız size yardımcı olabilirim.Plugin ayarlaması çok sıkıntılı olmaz mı peki hocam? mapler, skriptler vb... onları nasıl optimize edip düzenli bir ayarlama yapabilirim?
|Jershy|#7336
1.19.4 taban yapıp 1.16.5-1.21.x arası yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?1.20.2 açma da napıyosan yap kirve client-side dahil en sıkıntılı sürüm
XBrexorX#2521
1.19.4 taban yaparsanız 1.16.5 den gireceğiniz zaman blokların gözükmemesi ve yeni mekaniklerde sorun yaşayabilirsiniz.1.19.4 taban yapıp 1.16.5-1.21.x arası yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?
|Jershy|#7336
ViaVersion ile onu düzeltmeyi düşünüyorum bu problemler çözülmez mi? plugin yardımı ile1.19.4 taban yaparsanız 1.16.5 den gireceğiniz zaman blokların gözükmemesi ve yeni mekaniklerde sorun yaşayabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!