amoreas
Eski samimi faction ortamlarını özlüyorum...
sadeceseckin
EVET doğru, ben şimdi faction yapsam kaç kişi oynıyacak oda var.Herkesin gönlünde yatan faction fakat gerçekler onu göstermiyor galiba...
bende onun için açtım konuyu kimler hangi serverde oynamak ister onlara göre o tür servere yoğunluk vereyimsurvival oynanır bence ama klasiğin dışına çıktığı sürece ben şuan survival sunucusu ypaıyorum protocollibi 1.20.5'e güncelledim kendim spigotta çalışıor bir kaç eklentinin erken destek vermesiyle çoğu şeyi yağabiliyorum güzel sistemler içinde plugin yazıcam aklımda çok güzel fikirler var
ama bence bir sunucunun sürekli oynanabilirliği ve oynadıkça içine çekme oyuncuyu döngüye sokmanda önemli oyuncuyu boş bıraktırmaman olsun birazda sunucu kaliteli ile ilgilibende onun için açtım konuyu kimler hangi serverde oynamak ister onlara göre o tür servere yoğunluk vereyim
respect0
En çok oynan türler hangisi ise onlar üzerinden ilerlemen güzel olur. Görüldüğü kadarıyla survival tarzındaki oyunlar açık farkla önde gidiyor sonrasında ise skyblock geliyor. (kendi düşüncem)bende onun için açtım konuyu kimler hangi serverde oynamak ister onlara göre o tür servere yoğunluk vereyim
evet doğrudurama bence bir sunucunun sürekli oynanabilirliği ve oynadıkça içine çekme oyuncuyu döngüye sokmanda önemli oyuncuyu boş bıraktırmaman olsun birazda sunucu kaliteli ile ilgili
ona bakıyorum işte konuda daha çok tercih edilecek oyun türlerine öncelik vereceğimEn çok oynan türler hangisi ise onlar üzerinden ilerlemen güzel olur. Görüldüğü kadarıyla survival tarzındaki oyunlar açık farkla önde gidiyor sonrasında ise skyblock geliyor. (kendi düşüncem)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!