Hangi sunucuda oynamak istersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MCDemirel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 421

Merhaba hangi tür sunucuda oynamak isterdiniz?

• Skyblock

• Faction

• Survival

• Towny

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MCDemirel

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Merhaba hangi tür sunucuda oynamak isterdiniz?

Sanırım yıllardır içimde olan skyblock sevdası geçmiyor.

Eski samimi faction ortamlarını özlüyorum...

Eskiden olsa direkt faction derdim ama şuan sürümler ilerledikçe faction dibe doğru batıyor maalesef...

survival oynanır bence ama klasiğin dışına çıktığı sürece ben şuan survival sunucusu ypaıyorum protocollibi 1.20.5'e güncelledim kendim spigotta çalışıor bir kaç eklentinin erken destek vermesiyle çoğu şeyi yağabiliyorum güzel sistemler içinde plugin yazıcam aklımda çok güzel fikirler var

Herkesin gönlünde yatan faction fakat gerçekler onu göstermiyor galiba...

survival oynanır bence ama klasiğin dışına çıktığı sürece ben şuan survival sunucusu ypaıyorum protocollibi 1.20.5'e güncelledim kendim spigotta çalışıor bir kaç eklentinin erken destek vermesiyle çoğu şeyi yağabiliyorum güzel sistemler içinde plugin yazıcam aklımda çok güzel fikirler var
bende onun için açtım konuyu kimler hangi serverde oynamak ister onlara göre o tür servere yoğunluk vereyim

bende onun için açtım konuyu kimler hangi serverde oynamak ister onlara göre o tür servere yoğunluk vereyim
ama bence bir sunucunun sürekli oynanabilirliği ve oynadıkça içine çekme oyuncuyu döngüye sokmanda önemli oyuncuyu boş bıraktırmaman olsun birazda sunucu kaliteli ile ilgili

En çok oynan türler hangisi ise onlar üzerinden ilerlemen güzel olur. Görüldüğü kadarıyla survival tarzındaki oyunlar açık farkla önde gidiyor sonrasında ise skyblock geliyor. (kendi düşüncem)

ama bence bir sunucunun sürekli oynanabilirliği ve oynadıkça içine çekme oyuncuyu döngüye sokmanda önemli oyuncuyu boş bıraktırmaman olsun birazda sunucu kaliteli ile ilgili
evet doğrudur
En çok oynan türler hangisi ise onlar üzerinden ilerlemen güzel olur. Görüldüğü kadarıyla survival tarzındaki oyunlar açık farkla önde gidiyor sonrasında ise skyblock geliyor. (kendi düşüncem)
ona bakıyorum işte konuda daha çok tercih edilecek oyun türlerine öncelik vereceğim

ben survival derim cunku beni en cok saran emek verdigim sey olabilir bayılıyorum survivale ozellikle son sürümlerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl