Hangi sunucu türü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.138

EfeByc21

skript falan
Elmaslar
159
Minecraft
EfeByc
Facebook
https://www.facebook.com/efeboyaci21

Discord:

Efe#0754

Bu ara sunucu açmayı düşünüyorum ama zaten hali hazırda bir sürü olan hub ve faction değil de daha değişik bir şey düşünüyorum.
RPG ya da conconcraft tarzı bir şey olabilir.
Hatta bir ara the walking dead tarzı bir şey bile düşündüm.

Sizin fikriniz nedir, sizce nasıl bir şey açayım?
Aklınıza ne gelirse söyleyebilirsiniz.

Hardcore Factions deneyebilirsin, hem belki rakibim olur Türkiye'de.

faction olmasın ya daha değişik bir şey
Hardcore Faction'u araştır derim, yabancı ülkelerde en fazla rağbet gören sunucu türü. Türkiye'de ki faction anlayışından çok daha farklı.

Hardcore Faction'u araştır derim, yabancı ülkelerde en fazla rağbet gören sunucu türü. Türkiye'de ki faction anlayışından çok daha farklı.
Towny sunucu sence oluşturulabilir mi?

Conconcraft bi dönem çok yaygın olmuş ama şuanda baya azaldı ben faction sunucular çok fazla sağlam ve sistemli bir conconcraft yada RPG serveri açarsan güzel olabilir

Prison sunucusu açabilirsin minigame olarak herobrine chamber ve skywars şefin spesyali

Prison sunucusu açabilirsin minigame olarak herobrine chamber ve skywars şefin spesyali
hub sunucu çok fazla olduğu için ve hub sunucu için bütçem olmadığı için o tür minigame'leri elemiştim

Conconcraft düşünüyorum da tam olarak conconcraftı açıklayan bi konu bulamadım daha, mesela polisler var ama ne yapıyorlar?

Evet katılıyorum pek conconcraft'ı açıklayan konu yok

Survival olabilir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl