Çözüldü Hangi Pluginler Gereksiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaRaNz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaRaNz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
SoulMan
Sevgili Forum Üyeleri Atacağım Görsel İçerisinden Hangi Pluginlerinin Gereksiz Olup Onların Yerine Skriptler Kullanabileceğim olan Pluginleri bana Bildirirmisiniz. Hepinize Şimdiden Teşekkürler...
1547554900309.png

Sunucu türün ve sürümün ne?

TuSKe Pluginini Kaldırabilirsin Bence AntiCommandTab bence bu pluginler gereksiz dostum

Moderatör tarafından düzenlendi:
Whitelistmessage gereksizz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Alphachest yerine player vaults olmali staffchat gereksiz bazi pluginler guncellestir framepicture kullanmiyosan lazim degil

EssentialsSpawn gereksiz, zaten Spawn adlı eklenti var.

AlphaChest yerine PlayerVaults'u öneririm. ve spawn plugini gereksiz zaten essentialsspawn var. Sohbet gardiyanının işlevini skriptlede yapabilirsin. Ayrıca satın alabilecek durumun varsa AdvancedBan yerine ücretli olan LiteBans pluginini kullanabilirsin.

TuSKe Pluginini Kaldırabilirsin Bence AntiCommandTab bence bu pluginler gereksiz dostum
TuSKe plugin değildir. Bazı skriptlerin çalışması için gerekli bir addondur(eklenti)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bide FİtemSpawner lag yapan bir skript. Plugini varken skriptini kullanmaya gerek yok bence.

essentialsx eklentileri yüklü iken essentials'a gerek yok.
essentials eklentilerini silebilirsin (groupmanager hariç)

Üste ne yazdılar hiç okumadım ama kendi plugin paketini kendin yap bende yaptım bu hataları bir sıkıntı çıkıyor 5 dk lık işi 2 saate yapıyorsun bilnediğin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl