Frostie#6644
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu plugini türkçeleştirmeni çok isterdim :)
Her ne kadar daha Türkiye'de bilindik bir eklenti olmasa bileisimli eklentiyi Türkçe'ye çevirmenizi öneririm ki sağlıcakla kalın ?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Pusuda Bekliyor olacağım.Spigot sunucusu kurduktan sonra hemen başlayacağım.Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Spigot sunucusu kurduktan sonra hemen başlayacağım.
Frostie#6644
Ben dahil bir çok kişi bu plugin ile çok acı çekiyor :D Türkçeleştirmen çok güzel olur :)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ahmet Bey#0960
Thiccenings#0351
+1Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Thiccenings#0351
Eklentinin içinde Türkçe seçeneği mevcut değil mi zaten?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Frostie#6644
Ben dahil bir çok kişi bu plugin ile çok acı çekiyor :D Türkçeleştirmen çok güzel olur :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!