HANGİ PC Yİ ALAYİM ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yeni PC buldum onada bakarmisiniz ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İlk attığın bağlantıda olan bilgisayar daha güzel ve sistem açısal performanslı görünüyor. Şahsen ben olsaydım onu alırdım. :))
Donanım Arşivi'nin ki güzel fakat Unlost'un yaptığı da fena değil iyi bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.
tercihim 1. seçenek tabi bütçen varsa daha yüksek bir sistemi tercih edebilirsin.
İlk bağlantıdaki donanım benim tercihim olurdu.​
Kesinlikle 1. bağlantıyı tercih etmelisin diyecektim ki stokta yok yazıyor...
Yeni PC buldum onada bakarmisiniz

Kesinlikle 1. sini almanı öneriyorum.. :evet:

tekrardan dediğim gibi 1. seçenek daha makul geldi bana istiyorsan onu daha detaylı incele.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.yi tavsiye ediyorum.

Pcyi ne için kullanacaksın?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aklına hangisi yatıyorsa onu al derim şahsen bu işler biraz ugraş gerektiren birşey bilgili arkadaşlardan yardım alarak kendine uygun bütcene uygun bir sistem alman en doğrusu olacaktır. İlerde sistemine upgrad yapacaksan ileriye dönük düşün derim yani kasanda modifikasyon yapacaksan ileriye dönük al derim.

En fazla 1 haftaya getirirler siteye destek açabiliyorsan destek talebi açıp sorabilirsin.
Eyvallah sağolasın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aklına hangisi yatıyorsa onu al derim şahsen bu işler biraz ugraş gerektiren birşey bilgili arkadaşlardan yardım alarak kendine uygun bütcene uygun bir sistem alman en doğrusu olacaktır. İlerde sistemine upgrad yapacaksan ileriye dönük düşün derim yani kasanda modifikasyon yapacaksan ileriye dönük al derim.
Sağolasın reis öyle planniyorum bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl