Çözüldü Hangi pakete ne kurucağım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

Velocity
Cakma lobi
Lobi
OyunModu

Koruma olarak hangisine ne kurmam gerek?
ekstra olarak itemadderı velocitye kurup direkt oyun modlarının falan girdiğinde onlar kurulu gelir mi yoksa oyun modunda mı kalsın?

Hile koruması olarak grimac + vulcan kurabilirsiniz birbirlerini sırtlayan eklentiler ve gelmez oyuna girince tekrar oyun kurar ama lobiye kurarsanız lobide texture kullanabilirsiniz.

Hile koruması olarak grimac + vulcan kurabilirsiniz birbirlerini sırtlayan eklentiler ve gelmez oyuna girince tekrar oyun kurar ama lobiye kurarsanız lobide texture kullanabilirsiniz.
Bunları oyun modunun içine mi kurucağım? lobi gibi yerde hile açabilirler diye düşünüyorum nereye kurmam gerekiyor ya da iki yere de mi kurayım?

Bunları oyun modunun içine mi kurucağım? lobi gibi yerde hile açabilirler diye düşünüyorum nereye kurmam gerekiyor ya da iki yere de mi kurayım?
Her iki yerede kurmanız gerekiyor tek biyere kurarsanız sadece orada çalışır

Her iki yerede kurmanız gerekiyor tek biyere kurarsanız sadece orada çalışır
tamamdır diğer yerlere ne yapmam gerek hocam velocity veya cakma lobiye hangisine ne koruması? ek olarak bu korumaları ana oyuna ve lobiye de kurmam gerekiyor mu ?

tamamdır diğer yerlere ne yapmam gerek hocam velocity veya cakma lobiye hangisine ne koruması? ek olarak bu korumaları ana oyuna ve lobiye de kurmam gerekiyor mu ?
Velocity ve Çakmalobiye hile koruması kurmanız gerekmiyor. Ama kurmak ve kurmamak sizin kararınız

packet , ddos saldıları crash vb korumalarını soruyorum onlara hocam
Ha, pardon anladım. Crash için ExploitFixer veya LPX önerebilirim. Ddos saldırları için hosting firmanızla konuşmanızı onların verdiği destekle yol almanızı öneririm. Bot koruması için XCORD öneririm. Lobinize ClientDedector eklentisini kurarsanız sadece belli clientlere giriş izni verirsiniz bunuda kurmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Tam net bilgi verecek birisi satır satır karşısına yazabilir mi rica etsem

Ha, pardon anladım. Crash için ExploitFixer veya LPX önerebilirim. Ddos saldırları için hosting firmanızla konuşmanızı onların verdiği destekle yol almanızı öneririm. Bot koruması için XCORD öneririm.

Tam net bilgi verecek birisi satır satır karşısına yazabilir mi rica
Crash Koruması: ExploitFixer , LPX
Ddos Saldırısı: Hosting Servise danışın
Bot Koruması: XCord , UltraAntiBot
Client Koruması: ClientDedector

Crash Koruması: ExploitFixer , LPX
Ddos Saldırısı: Hosting Servise danışın
Bot Koruması: XCord , UltraAntiBot
Client Koruması: ClientDedector
eyvallah hocam da hangi yere kurulucağını sormuştum lobi : bot koruması için: xcord gibi

lobide hile açmaları bir şey değiştirmezki, atıyorum killaura falan açsa ne değiştirecek adam mı kesecek :D En fazla uçma açabilir, onuda server.properties'deki flight-enabled ayarı korur bir şekilde.

ClientDetector bir işinize yaramaz çünkü client'ın kendini sunucuya ne diye tanıtması (vanilla fabric vs.) kolay bir şekilde değiştirilebiliyor, çoğu hile kendini vanilla veya fabric diye gösteriyor böylece bypass eder. Örneğin sürümü de değiştirmek kolay, Client 1.8 olup bile 1.20 sunucuya girebilir, kısacası clientdetectorler kolayca geçiliyor hileler tarafından.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl