Electra#9331
Angel Of Death ©#0896
Sıkkkaaaaaybilok
Faction Seçmeni Öneririm , Daha Fazla Oyuncu Kitlesine Sahip ve Oyun Mantığı Çok Basit , ama bu Oyunu Kuracaksan daha Yenilikler Eklemelisin ?
Mesela /piyango , /market , /iskambil , /bira gibi Komutlar ekleyebilirsiniz devamını merak ediyorsan yazman yeterli ✌
Yenilikçi Skyblock Kurmanı Tavsiye Ederim.
Cemal#1209
Bence faction aç. bütün sunucular skyblock açıyor ve millet nerde oynıcağını şaşırıyor. değişik sistemler ekleyip ve güzel bir konu tasarımı yaparak bence bu işi becerebilirsin. İyi günler
Angel Of Death ©#0896
İyi CevapBence faction aç. bütün sunucular skyblock açıyor ve millet nerde oynıcağını şaşırıyor. değişik sistemler ekleyip ve güzel bir konu tasarımı yaparak bence bu işi becerebilirsin. İyi günler
AliEmirBoztas#8203
skyblock tercih ederim . ama şuanki gibi dandik sunuculardan değil. benim tercihim orta derece olabilir yani altın spawner falan değil maximum demirspawner ekleyebilirsin. zevk katacağına inanıyorum. skyblock tercih etmemin nedeni şuanda oyuncuların daha çok tercih etmesi. eğer sorunun olursa yardımcı olabilirim :) discordumu biliyorsun zatenMerhaba, yeni sunucum için kararsız kalıp bu konuyu açıyorum. Şu an en sevilen oyunlar arasında olan 2 isimden hangisini daha çok beğenir ve oynarsınız? Yukarıda verilen anketten cevaplarsanız sevinirim.
İlginiz için teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!