MC-TR Hangi Minecraft sürümünü oynarken daha çok eğlendiniz?

Swoxyi

Say my name.
MinePass
Elmaslar
356
Minecraft
Swoxyi

Discord:

swoxyi

Merhaba değerli MC-TR ailesi!

Minecraft yıllar içinde o kadar çok değişti ki, neredeyse her sürüm ayrı bir oyun gibi hissettiriyor.
Kimi oyuncu 1.8’in saf PvP dönemini özlüyor, kimi 1.16’nin SkyBlock çılgınlığını, kimi ise 1.20’nin güncel özelliklerini seviyor.

Peki ya siz en çok hangi sürümde keyif aldınız ve neden?

Minecraft yıllar içinde o kadar çok değişti ki, neredeyse her sürüm ayrı bir oyun gibi hissettiriyor.
Kimi oyuncu 1.8’in saf PvP dönemini özlüyor, kimi 1.16’nin SkyBlock çılgınlığını, kimi ise 1.20’nin güncel özelliklerini seviyor.

Eskiden, o ilk indirilen minecraft heyecanı ile 1.8 sürümüne girip blocksmc ve betacraft gibi sunucularda vakit geçirmeyi çok severdim. 1.8 Sürümünün bendeki yeri çok ayrıdır. Ama şimdilerde güncel olması sebebiyle 1.16+ sürümlere daha çok ilgim var. 1.8'deki özellikler çok daha az olsada eskiden oranın heyecanı başkaydı. Şimdiyse minecraft çok değişti. Ama çocukluğumun geçtiği o sürüme hala küs değilim. Benim için bu sorunun cevabı 1.8..

Snapshot larda güzel bence mesela 24w33a dı galiba vagon eğlencesi bi güzel :D ama ben en çok 1.21-1.21.4 oynarım çünkü seviyorum :D

25w14craftmine, bir karşılaştırma yapılamaz

Sanırım 1.5 sürümü veya değil redstone ilk geldiği sürüm o kadar yeni şeyler yapılıyorduki hiç unutmam internetten birçok gizli kapı haritası yapıp oynadığımı.

Bir Dünyam vardı okuma yazma o zaman yok tabi yapıları oluşturmayı kapatmışım o zamanlarda redstone yeni gelmiş, menüler yeni değişmiş 3 4 saat köy arıyorum düz dünyada .d orada öğrendim çoğu içeriği hey gidi günler

1.8 craftrise bedwars zamanları 1.12.2 eski laptop zamanlarından ve 1.16.5 og dostlarımın zamanları benim için en iyi sürümlerdi

1.5.x ve 1.7.2 oyunun en güzel dönemleri daha sunucular öyle fazla değil çoğu kişi tek oyunculu oynuyor falan hamaciler ile sv kurmaca mükemmel dönemler

1.7.2 Sürümü asla unutamayacağım çok keyifli zamanlardı. Hiçbir şey bilmeden oynamanın verdiği keyif tarif edilemez...

1.7.9 faction resilience

1.8x faction kesinlikle

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl