Hangi kart daha iyi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

Toslamı, İninalmı, Paparamı?
Hangisi iyi ücretlerini filan anlatırmısınız?
Satın alacağım ona göre hangisi iyi

Şöyle, İninal bence daha kullanışlı ama limiti var. Paparanın limiit var ama ulaşamayacağın bir limiti var. Tosla kullanmadım onu deneyimleyince bu mesajı editlerim. Bence İninal. :)

İninal kullanıyorum ama papara daha iyi sanırım, hem aylık para almıyor hem para limiti yok denecek kadar çok. Virüs bitince papara kart sipariş edip deneyeceğim, ama şuanlık ininal kullanabilirsin bence.

İninal kullanıyorum ama papara daha iyi sanırım, hem aylık para almıyor hem para limiti yok denecek kadar çok. Virüs bitince papara kart sipariş edip deneyeceğim, ama şuanlık ininal kullanabilirsin bence.
Papara aylık 1tl kesiyor diye biliyorum.

Papara kullanmadım ancak kullanan tanıdığım var. Aylık ücreti vs. bulunmuyor diye biliyorum. Ayrıca bazı yerlerden alışveriş yaptığın zaman sana paranın bir kısmını iade ediyordu sanırsam. Tam olarak bilmiyorum ancak sitesini inceleyip öğrenebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

papara lite card kullanmak gereksiz bana göre, papara black carda başvurabilirsin. yaklaşık 19 günde elime ulaştı benim.

Papara daha iyi yani?

İninal ve paparanın pek farkını göremedim. Ama ininalin en iyi özelliği Uzaktan ödeme sistemi malum bu dönemde nakit para veya poslara dokunamıyoruz. İninalde temazsız ödeme sistemi bulunuyor.

İninal ve paycell tercihimdir.

İninal ve paparanın pek farkını göremedim. Ama ininalin en iyi özelliği Uzaktan ödeme sistemi malum bu dönemde nakit para veya poslara dokunamıyoruz. İninalde temazsız ödeme sistemi bulunuyor.
Temassız ödeme papara'da da var.
1589972201889.png

1589972264685.png

Bunun gibi bir çok marka ile indirimleri bulunduğu için avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Hm... Okuduktan sonra bende paparadan yana olacağım ve bende alacağım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl