Çözüldü Hangi işletim sistemini seçmeliyim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 785
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Arkadaşlar güçlü bir sunucu alıyorum sunucum 1.16.5 hybrid spigot/forge (arclight) bunun için nodesty üzerinden sunucu alacağım fakat işletim sistemi en performanslı hangisi çalıştırır ? arkadaşım ubuntu önerdi fakat yine de konu açayım dedim ayrıca ubuntu diyecekseniz de versiyon kaç olmalı ubuntu ?
18.04 , 20.04 , 22.04

1718053819568.png

2012 al fazla takma kafaya

Arkadaşlar güçlü bir sunucu alıyorum sunucum 1.16.5 hybrid spigot/forge (arclight) bunun için nodesty üzerinden sunucu alacağım fakat işletim sistemi en performanslı hangisi çalıştırır ? arkadaşım ubuntu önerdi fakat yine de konu açayım dedim ayrıca ubuntu diyecekseniz de versiyon kaç olmalı ubuntu ?
18.04 , 20.04 , 22.04

Ekli dosyayı görüntüle 242802
Linuxtan yana oyumu kullanırım bu durumda

Desteklenmediği için asla 2012 kullanmamalısın. Sana önerim kolaylık ve güncellik açısından Windows 2019 olacaktır.

Ubuntu 20.04 tavsiye ederim. Windows işletim sistemine göre oldukça performansı yüksektir

Windows 2019 kullan.

en iyi performansı debianda alırsın

18.04 , 20.04 , 22.04

Ekli dosyayı görüntüle 242802
Ubuntu önermem hocam linux konusunda da bilmiyorsanız yine önermiyorum eğer linux bilmiyorsanız win kullanmanızı öneririm. GNOME zaten bildiğiniz üzere ağır bir şey

Selam dostum, konuyu incelediğimde çoğu arkadaşımızın windows işletim sistemini kullanmanı tavsiye ettiklerini görüyorum. Eğer dedicated bir sunucu satın almıyorsanız windows kullanmak yüklü bir sunucu için pekte mantıklı değildir. Daha optimizeli ve daha hızlı bir işletim sistemi olan linux daha mantıklı olabilir (Ubuntu 18 veya 20) tercih edebilirsin. Hem firewall açısından kafan da rahat olur. Linux işletim sistemi kullanmayan tadını bilemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl