ZaYTNaX#6360
Sensei#7806
Chrome beta'da açıklar var sanırım adı üstünde beta sürümünü kullanıyorsunuz sıkıntılı olabiliceğini düşünüyorum ayrıca mozilla firefox daha iyi geliyor bence kişilere göre değişir.Google chrome beta çok iyi normal google chromeden daha az ram vs hariciyor. 2 senden beri chrome beta kullanıyorum. Çok memnum. Google chromeye geçeyim dedim kasmalar vs çok oldu ve tekrardan google chrome betaya geçtim. Tavsiye ederim.
TheKillerF5#6362
Chrome evleri izlemiyor asıl izliyen google ve alt firmaları bunları chrome gibi firmalarıda kapsiyor mesala bir bilgisayar satın almak için gir bakın sonra bir bakarsın sana bilgisayarlarla ilgili reklamlar gösterir reklam altyapısı çok geniş.Chrome hakkında bi yaygara vardı insanların dilinde."Chrome evleri izliyor" gibi bu ne kadar doğru ?
yasindlg
Chrome evleri izlemiyor asıl izliyen google ve alt firmaları bunları chrome gibi firmalarıda kapsiyor mesala bir bilgisayar satın almak için gir bakın sonra bir bakarsın sana bilgisayarlarla ilgili reklamlar gösterir reklam altyapısı çok geniş.
Girdiğin her site bir veritabanına kaydediliyor reklamlarda o veritabanına göre sana reklam sunuyor örnek bir siteye girdin bisiklet almak için vazgeçtin sonra reklamlar o veritabanından bisiklete girdiğinin verisini çekiyor ve ona göre reklamlar sunuyor ben chrome + google yerine duckduckgo + firefox kullanıyorum gizlilik baya önemli bence.Evet bu reklam açısı bir çok sitede veya satın alım işlemlerinde çok kullanıyorlar.Bir türlü çözemedim bunu nasıl yaptıklarını.
yasindlg
Girdiğin her site bir veritabanına kaydediliyor reklamlarda o veritabanına göre sana reklam sunuyor örnek bir siteye girdin bisiklet almak için vazgeçtin sonra reklamlar o veritabanından bisiklete girdiğinin verisini çekiyor ve ona göre reklamlar sunuyor ben chrome + google yerine duckduckgo + firefox kullanıyorum gizlilik baya önemli bence.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!