Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAN147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.610
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OperaGX kraldır

firefoxu öneriyolar chroma alıştım hiç uğraşmıyom geçmeye

1590497465008.png

dün bir baktım görev yöneticine ne gördüm görme olaydım

Tor Browser & Chrome

OperaGX

Chrome pc yi öldürüyor :d ele geçiriyor bilgisiyarı

Bu chrome kullananları anlamıyorum ram tüketimi okadar fazla ki yerinizde olsam firefox'a geçerdim anında :)
Google'nin reklamları ve izleme takip etme gibi sistemleri firefox'da pek etkili olmuyor :)
Kime göre fazla olduğu değişir, şuan 3 sekmede 400mb civarı ram yiyor ve bende 8gb ram var. Ramin 2gb olmadığı sürece chrome kullanmana engel olarak bir durum yok. Oyuna girdiğinde arkada chrome u açık bırakmıyorsun sonuçta yediği rami sen oyunda değilken yiyor ve bence bu sorun değil.

Kime göre fazla olduğu değişir, şuan 3 sekmede 400mb civarı ram yiyor ve bende 8gb ram var. Ramin 2gb olmadığı sürece chrome kullanmana engel olarak bir durum yok. Oyuna girdiğinde arkada chrome u açık bırakmıyorsun sonuçta yediği rami sen oyunda değilken yiyor ve bence bu sorun değil.
Google Chrome (64) :D? Kaç tane sekme açtınız onu da söyleseydiniz keşke. Ben 4-5 tane mc-tr sayfası açtığım zaman 300-400 mb arası harcıyor.
1590583307090.png

akıyoruz chrome ile
bende diyordum niye oyun oynarken pc yavaş sebebi

Google chrome beta çok iyi normal google chromeden daha az ram vs hariciyor. 2 senden beri chrome beta kullanıyorum. Çok memnum. Google chromeye geçeyim dedim kasmalar vs çok oldu ve tekrardan google chrome betaya geçtim. Tavsiye ederim.

2 GB RAM'im var ve bende de 4-5 sekme açıkken 300-400 mb yiyor. Bana göre en az ram yiyen + en hızlı tarayıcı chrome, hiç bir şey değiştiremez bunu.
Ekli dosyayı görüntüle 126620
akıyoruz chrome ile
bende diyordum niye oyun oynarken pc yavaş sebebi
Google Chrome (58)... Keşke şunları yazarken kaç sekme açtığınızı yazsanız, Operada 2 sekme açayım 500 mb yesin chromede 40 sekme açayım 4gb yesin ve opera daha hızlı olsun. Mantığa bak.

Google'ın ziyaret ettiğiniz siteler hakkında, kimlik bilgilerini kaydetmeden veri toplamasına izin vererek Chrome'u ve göz atma deneyiminizi daha iyi hale getirmemize yardımcı olun. Chrome kullanım istatistikleri, "Aramaları ve göz atmayı daha iyi yap" özelliği açıksa, ziyaret ettiğiniz web sayfaları ve bunları kullanmanızla ilgili bilgileri içerir. Varsayılan arama motorunuz olarak Google ayarlanmışsa Chrome önerilen arama terimlerini almak için Google adres çubuğuna yazdığınız metni Google'a gönderebilir. Bu öneriler ilgili web aramalarına, tarama geçmişinize ve popüler web sitelerine dayalı olarak sunulur. Chrome'da kelimeleri vurguladığınızda, sayfanın alt bölümünde bu kelimelerle ilgili arama sonuçlarını görürsünüz. bir çok özellik var tabikide CHROME.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl