Çözüldü Hangi Hile koruması sizce ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bytgrl34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.735
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bytgrl34

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4

Discord:

Toledo#8735

Merhaba bu ay yeni SKYBLOCK sunucumu açacağım hile koruması olarak bana en çok önerilen Spartan ve AAC dir. lakin config düzenleme mevzusu felan varmış. config duzenleme mevzusu nedir. bilgisi olan yardımcı olabilirmi..

config düzenleme = COnfig.yml girip editleme Kısa ve Net bir anlatım

Config'i tek tek özenle kendi sunucuna göre ayarlıycaksın. Ben üşenirdim sana kolay gelsin. ?

Bu arada AAC almanı öneririm.

Config'i tek tek özenle kendi sunucuna göre ayarlıycaksın. Ben üşenirdim sana kolay gelsin. ?

Bu arada AAC almanı öneririm.
herhangı bır vıdeo felan varmı onla ılgılı . önerileriniz için teşekkür ederim

herhangı bır vıdeo felan varmı onla ılgılı . önerileriniz için teşekkür ederim
Config editlemeyi bilmiyorsan bence temel olarak sunucu nasıl kurulur bunu öğrenmeni öneririm.

Config editlemeyi bilmiyorsan bence temel olarak sunucu nasıl kurulur bunu öğrenmeni öneririm.
sunucu kurmayı bılıyorum. şuan hatasız bı sunucu kurdum sunucu hazır sadece hile koruması için araştırıyorum.

6 sene önce sunucu kurmuştum ve +600 onlinem vardı temelim sağlam sadece ozamandan beri yenilenen çok şey gelmiş. hile koruma mevzusunu çözmem gerekli sadece

Merhaba,

isimlerini söylemek yerine sana direkt en çok tercih edilen; ücretli/ücretsiz şeklinde listelenen bağlantı bırakıyorum. Oradan istediği deneyip kullanabilirsin.

1.8)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.9)
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.16)
şey sorabilirmiyim sunucuma hem 1.8den hemde 1.16 dan giriş yapılabilir şekilde ayarladım. lakin asıl .jar dosyası 1.8
koruma olarak 1.8imi almalıyım yoksa hepsinimi

Vulcan piyasada ki en iyi korumalardan biri onu önerebilirim + olarak ücretsiz sunduğu korumalarıda var ve lisans sınırı yok yani istediğin sunucunda kullanabilirsin.

Vulcan piyasada ki en iyi korumalardan biri onu önerebilirim + olarak ücretsiz sunduğu korumalarıda var ve lisans sınırı yok yani istediğin sunucunda kullanabilirsin.
Baran haklı vulcan gerçekten etkili bir koruma ama bütçen varsa korumayı kendin yaptırman iyi olabilir bu da masraf demektir.

sagolun cevaplarınız ıcın . bir sorum daha olacaktı. bazı sunuculardan görmüştüm taş makınesı yaptıklarında taşı kesınce baya hızlı çıkıyordu . bunu nasıl yapabılırım ben bılgınız varmı acaba sızın
Baran haklı vulcan gerçekten etkili bir koruma ama bütçen varsa korumayı kendin yaptırman iyi olabilir bu da masraf demektir.

sagolun cevaplarınız ıcın . bir sorum daha olacaktı. bazı sunuculardan görmüştüm taş makınesı yaptıklarında taşı kesınce baya hızlı çıkıyordu . bunu nasıl yapabılırım ben bılgınız varmı acaba sızın
buna ayrı bi konu açsan daha rahat olur bu konu üstüne atarsan görmeye bilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl