Hangi Clienti Kullanıyorsunuz?

kendi içinde zibilyon tane modla gelen clientleri hiç sevmiyorum feather falan da aynı.

itemsatisden 3 hesap aldım bir hesap 400tl toplamda 800tl ödedim 3.yü nasıl aldın diye sormayın aldık bir şekilde :D 6-7 ay geçti hiçbir çekme kapanma olmadı başlarda çok çekip kapandı iade vs. geçtim satan kişi temizdi en sonunda sorunsuz 3 hesap hesaplarda ban yok
benimde 3. hesap alışım ilk aldığımda hesap kendi kendine kayboldu video kaydı almadım diye para iadesi yapmadılar bismillah çekip 2. yi aldım başka yerden oda iyidi hoştu sonra oda gitti 1-2 hafta sonra yok neymiş tedarikçi iade etmiş yanlışlıkla 1 ay oyaladılar en son para iadesi aldım 3. hesabı aldım başka yerden sorun yok şuan :D

benimde 3. hesap alışım ilk aldığımda hesap kendi kendine kayboldu video kaydı almadım diye para iadesi yapmadılar bismillah çekip 2. yi aldım başka yerden oda iyidi hoştu sonra oda gitti 1-2 hafta sonra yok neymiş tedarikçi iade etmiş yanlışlıkla 1 ay oyaladılar en son para iadesi aldım 3. hesabı aldım başka yerden sorun yok şuan :D
Tabi bu hesap alış satış en sıkıntı ticaretlerden bir tanesi kanıtını alman gerek bende ilk alışımda patlak hesap aldım 2.de heap çekilde iade aldım başka yerden aldım çoook sorunlar yaşadım kanıtım hep vardı deydi mi tartışılır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl