Çözüldü HamsterAPI varken AuthMe kullanılmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BitterRevenge.

ablan star bebeğim
Elmaslar
151
Minecraft
BitterRevenge

Discord:

BitterRevenge#3805

Merhaba dostlar.
Sunucumu crash saldırılarından korumak için ExploitFixer ve HamsterAPI kuruyorum. Diğer sunucularda sorun yokken çakmalobi sunucusunda giriş yapamıyorum. Sadece HamsterAPI varken oluyor. Nasıl çözebilirim?

Eklenti listesi: AuthMe, AuthMeTitle, CasualProtector, ExploitFixer, HamsterAPI, JukeBox, MyCommand, NoteBlockAPI, PacketBookFixer, ProtocolLib, Skript, SpigotGuard, TAB, UnioAntiCrash, ViaVersion

SpigotGuard tek başına yeter ki?
ExploitFixer'a gerek yok.​

SpigotGuard tek başına yeter ki?
ExploitFixer'a gerek yok.​
SpigotGuard benim hesabıma tanımlı değil, arkadaşın üstüne almıştık. Sürümü eski olduğu için ExploitFixer de kuruyorum.

SpigotGuard benim hesabıma tanımlı değil, arkadaşın üstüne almıştık. Sürümü eski olduğu için ExploitFixer de kuruyorum.

Neden olabileceği aklıma gelmiyor ama isterseniz diğer korumaları çıkarıp fixer ve hamsterapi varken deneyin?​

Neden olabileceği aklıma gelmiyor ama isterseniz diğer korumaları çıkarıp fixer ve hamsterapi varken deneyin?​
Denedim yine olmadı, sorun pakette sanırım başka bir pakette denedim sorunsuz çalışıyordu.

Bir hata veriyor mu?​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl