HammerCraft |1.7.2 | Çok Sade Ve Kaliteli Faction Sunucu | 3.03.2017 Sunucu Güncellendi

Alper_Yildirim

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

AÇILIŞ TARİHİ 18 Şubat 2017
──────────────────────────────
IP : 134.255.199.133:25705

1 Mart 2017 Güncellemesi
SUNUCUMUZ LAG SORUNU YÜZÜNDEN DAHA HIZLI İNTERNET BAĞLANTISINA SAHİP RABISU YA GEÇİRİLMİŞTİR. TEK KÖTÜ TARAF İP SONUNA BİR PORT EKLENMESİ...

3 Mart 2017 Günvellemesi
SUNUCUMUZDA BULUNAN EK VE GEREKSİZ ŞEYLER KALDIRILMIŞ, TAMAMEN SADELİK HEDEFİNE YÖNELİNMİŞTİR...

──────────────────────────────
X0Yzb5.png

Ram: 1GB
Slot: 20
Lokasyon: Türkiye

j8Y7AW.png

Sürüm: 1.7.X
Warplar:

Arena,ArenaIzle,Nether,Orman,Zırhçı,KoşuEventi,ParkurEventi,Event,Arsalar,Hammadde,Lapis,
Viphammadde,Market,Ench,Ors,Hapishane,Yetkililer
warpmenu.png

Event Zamanları:
Cumartesi-Pazar Saat 16:00 -16:15 arası.
Hafta İçi Her Gün 19:00-19:15 arası.
( Olağanüstü Durumlarda Aksayabilir ve ya Bu Saatler Dışında Eventler Yapılabilir )
Açılış Tarihi:
18 Şubat 2017
Sunucu Yönetimi:
Kurucu : AlperYLDRM ( AlperYildirim )
Admin : Fokka
Builder : Yok
Rehber : Yok
( Alımlar ileriki tarihlerde açılacak. )
Özellikler:
Anti Hile Koruması Var
İlgili Yetkililer
7/24 Açık
Trade Sistemi Var
AlphaChest Plugini Var
Jobs Plugini Var
Klasik Faction Pluginleri Var
İster Orjinal İster Crackli İki Türlüde Giriş Mümkün,
Olabilecek En Sade Şekilde Dizayn Edildi
Sürüm 1.7.2
GB1r4b.png

Spawn
ojn4go.png

Hammadde

372G02.png

Viphammadde
NpY0P5.png

Lapis
Jadbmo.png

Arena
W0W3nE.png

Kitler /kit
oyuncukitleri.png

VIP Kitler /kitvip
vipkitleri.png

Son Açıklama:
Konuma göz attığınız için teşekkür ederim. Bu HammerCraft adındaki sunucum aslında 2014 yılında açılmış, 1 ay açık kalmış ve kullandığım bilgisayarımın anakartının yanması sonucu üzücü birşekilde kapanmıştı. Ancak tekrar bu sunucuyu ayağa kaldırmayı düşünüyorum. Sunucumuza bekleriz, yorumlarda sunucumuz hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Sunucumuz açılış tarihinden itibaren olağanüstü bir durum olmadığı sürece 7/24 açık kalacaktır. İnternet bağlantısının çok güçlü olmadığını hesaba katarsak ufak problemler olabilir.

Not : Sayın forum yönetimi ve üyeleri, kuralları okudum ancak atladığım şeyler olabilir. Eğer konumda kurallara uygun olmayan bir kısım varsa bana söyleyin değiştireyim. Bu forumda pek takılmıyorum sadece sunucu tanıtımı için konu açıyorum :)

────────────────────────────────────────────────────

Son düzenleme:
ulan varya ilk sunucu açışımı hatırlattın herşeyi alıntı yapmıştım :D neyse ilerde gelişmen dileği ile

Konu Düzenine özen göstermeniz gerek . Gelişmeniz dileğiyle başarılar

Güncelleme 25.02.2017

Sunucumuz Botlardan Korunmak İçin Siteden Kayıt Sistemine Geçmiştir. Kayıt Olmak İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1488026891,1488026219][/DOUBLEPOST]Güncelleme 2 25.02.2017
Sunucumuz Spigot 1.7.X - 1.8.X sürümüne geçmiştir....[DOUBLEPOST=1488113005][/DOUBLEPOST]1.8.X Sürümüne geçildiğinde oluşan hatalar yüzünden tekrar 1.7.2 sürümüne geçilmiştir...[DOUBLEPOST=1488377853][/DOUBLEPOST]RABISU YA GEÇİLDİ LAG SORUNU GİDERİLDİ...[DOUBLEPOST=1488563514][/DOUBLEPOST]SUNUCUDAKİ EK VE GEREKSİZ HERŞEY KALDIRILIP SADELİK HEDEFİNE YÖNELDİK. BUNDAN SONRA DAHA FARKLI BİR HAMMERCRAFT GÖRECEKSİNİZ!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl