Çözüldü Hammadde Yenileme Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YusufDenizhan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba MC-TR Üyeleri;

Eyer Yapabilen Birisi Varsa Ondan Şöyle Bir Skript Rica Edicem!

- /Yenile Yazınca Gui (menü) Açılıcak
Ve Menü içinde Balta Olucak O Baltaya
Tıklıcınca Hammadde Yenilenecek Ama bunu
sadece 20dakikada bir yapabilicekler!

Yapabilen varsa bana ulaşsın şimdiden Teşşekür ederim.

Son düzenleme:
mineresetlite pluginini kullan basit bir gu ve çok bbasit bir skript iş görür

Zaten Onu Kullanıyorum fakat oyuncuların yeniliçeği bir gui yapmak istiyorum
hm kolay illa guisi skriptten olmasın diyorsan chestcommands veya deluxemenuden gui halledip o guideki iconlara komut yetkilendirmen ve gerekli permleri oyunculara vermen yeterli olucaktır

Eğer öyle birşey yaparsınız durmadan yenilerler.

Kod:
command /lapissecici:
permission: op
trigger:
  give 1 stick named "&fLapis Seçme Çubuğu" to player

rightclick on lapis lazuli ore holding stick:
player is op:
  add location of clicked block to {lapis::listesi::*}
  message "&aListeye yeni bir lapis ekledin, listende %size of {lapis::listesi::*}% lapis var."

break of lapis lazuli ore:
"%{lapis::listesi::*}%" contains "%event-block's location%":
  wait 20 second #Burası lapisin kaç saniyede yenilenmesini istediğine bağlı, kendine göre değişkenlik göstertebilirsin.
  set block at event-block to lapis lazuli ore

Buyur menü gibi gereksiz ayrıntılara gerek yok bence otomatik yenilesin senin için

Zaten Onu Kullanıyorum fakat oyuncuların yeniliçeği bir gui yapmak istiyorum

OYUNCULAR OTOMATİK OLARAK /YENİLE YAZIP HAMMADDE'Yİ YENİLERSE SUNUCUDA ÇOK LAG OLUR VE BUNU EN ÇOK YAPAN BAZI OYUNCULAR'ı BANLAMA ŞANSIN OLMAZ O KOMUTU ORAYA KOYDURAN SEN OLDUĞUN İÇİN BANLAYAMASSIN. + ÇOK FAZLA RAM MİKTARI GEREKİR , SERVER SANİYE BAŞINA YENİLEMEYİ KALDIRAMAZ!
OYUNCULARA HAKLI YENİLEME YAPARSANDA YİNE AYNI ŞEY OLUR ESKİSİ GİBİ KAÇ DAKİKA BEKLERLERSE O KADAR BEKLERLER!

Sanırım kimse okumamış ardaş ne demişse tersini veya bug diye yazmışlar.

Mineresetlite ve küçük bir skript ile yapabilirsin bunu veya

Prisonmines Bu eklentiyi bak derim.

OYUNCULAR OTOMATİK OLARAK /YENİLE YAZIP HAMMADDE'Yİ YENİLERSE SUNUCUDA ÇOK LAG OLUR VE BUNU EN ÇOK YAPAN BAZI OYUNCULAR'ı BANLAMA ŞANSIN OLMAZ O KOMUTU ORAYA KOYDURAN SEN OLDUĞUN İÇİN BANLAYAMASSIN. + ÇOK FAZLA RAM MİKTARI GEREKİR , SERVER SANİYE BAŞINA YENİLEMEYİ KALDIRAMAZ!
OYUNCULARA HAKLI YENİLEME YAPARSANDA YİNE AYNI ŞEY OLUR ESKİSİ GİBİ KAÇ DAKİKA BEKLERLERSE O KADAR BEKLERLER!

Kardeşim Konunun En alt kısmında Bunu Sadece 20DK Ara ile yapababilicekler Diye söylemişim zaten ben ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eğer öyle birşey yaparsınız durmadan yenilerler.
Kardeşim Konunun En alt kısmında Bunu Sadece 20DK Ara ile yapababilicekler Diye söylemişim zaten ben ?

AH BENİM GÜZEL KARDEŞİM ADAMLAR 20 DK MI BEKLİCEK YOKSA SEN 5 DK YA AYARLASAN 5 DK MI BAKLİCEKLER ÇOK SAÇMA 20 DK NE SEN AYARLA 5 DK YA

Açıkçası bunu Skript ile yapılabileceğini sanmıyorum. Bunun yerine biraz eski olsa bile
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanmanızı öneririm.

Yapılır, ayrıca Regen Block eklentisi hiçbir güncellemeye sahip değil.

Daha fazla abartamazdın herhalde :)

Kod:
C++:
options:
    permission: yenile
    noPerm: &cYetkin olmadığı için bunu yapman mümkün değil!
    süre: &7Lapis bölgesini yenilemek için &b%{lapis}% &7dakika beklemen gerekiyor!
    yenilendi: &7Lapis bölgesini başarıyla yeniledin!
    broadcast: &7Lapis bölgesi &b%player% &7tarafından yenilendi! Bir sonraki yenileme &b/yenile &7komutuyla &b%{lapis}% &7dakika içerisinde tekrardan yapılabilir!

command /yenile:
    permission: {@permission}
    permission message: {@noPerm}
    trigger:
        if {lapis} isn't set:
            set all blocks in the region "lapis" to lapis ore
            set {lapis} to 20
            send "{@yenilendi}"
            loop 2 times:
                broadcast ""
            broadcast "{@broadcast}"
            broadcast ""
            stop
        else:
            send "{@süre}"

every minute:
    if {lapis} > 1:
        subtract 1 from {lapis}
    else:
        delete {lapis}

on load:
    delete {lapis}

#no credits needed ;)
#03.06.2019

Kullanımı gayet basit, belirlenen region içerisindeki tüm blokları belirlenen blok olarak değiştirir, sadece 20 dakikada bir kullanılabilir, sunucu kapatılıp açıldığında vs. süre sıfırlanır.

Not: GUI istediğini sonradan gördüm eklersin herhalde.
Not2: Eğer yazacağın region sunucunda kayıtlı değilse hata verir.
Not3: Eğer expand vert komutuyla aldıysan regionu 256 blok boyunca değiştirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl