Halil = Dolandırıcı Sebepsiz yere silinen konu !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın aldığım bir işti bana tekrar hatırlatmayı ocak ayında yaptı. SS'lerde yani attıklarında olması lazım.

Öyle bir durum varsa sen haklısın, ancak parayı elinde tutman senin suçun..

Sınavın varsa iş almayacaksın + yapmayacaksan yapmıyorum der parayı verirsin konu kapanır, iade istemesine gerek yok.
Ayrıca bu tarz konuların public olarak açılması da alakasız ve saçmadır. Senin ve senin gibi olan arkadaşlarımız gördükleri 3-4 resimden kesin yargıya ulaşabiliyor. Ve bu yargıyı değiştiremiyorsun. O yüzden bir şey yazarken lütfen daha dikkatli düşün ve daha dikkatli incele.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar ve tekrar söylemekten bıkmış olsam da bir olayın detayını bilmeden kesin yargıya ulaşamazsınız. @Natrotm işi yazın aldım yaklaşık 2-3 hafta iş süresi verdim o süre içerisinde ekstra bir sorun çıktı ve zaten sömestr a kadar falanda pc de değildim o sırada da benden iade talebinde bulunabilirdi bu gayet doğaldır.

Öncelikle dolandırıcı kelimesini açıklamak gerek. Dolandırıcı dediğimiz ya da sizlerin yanlış anlamlandırdığı şey insanlara hiçbir iş yapmayıp parasını almaktır. Ancak ben böyle bir durum karşısında olduğumu sanmıyorum. Eğer ürünü almadıysan iadesini yapabilirim gibi bir seçenek sunuyorum her zaman. Ancak sizler ve sizler gibi olanlar hiçbir iade istemeden ürünü almadığını belirterek dolandırıcı sıfatıyla adlandırmaya bayılıyorsunuz. Attıkların da kanıt falan değil bebeğim hiç dert etme. Ayrıca bu bir oyalamada değil şayet sen benim 12. sınıf olduğumu biliyorsun. 12. sınıfta olan bir insanıntek derdi hizmeti yetiştirme değildir. Ayrıca her insan gibi unutmak olağandır. Ancak TEKRARLIYORUM tüm bu olaylar karşısında benden hiçbir şekilde İADE talebinde bulunmadın. Şimdi söyle bakalım ortada herhangi bir şey yokken nedir bu çaba. Üstüne bir de ihtiyacın olmadığını söyleyip hala uğraşıyorsun. Gelip iade istemek varken :D İyi günler efendim.

Son olarak burada da izah etmek isterim. Bu dolandırıcı mevzusu 3 kere açıldı. (Bu da dahil olmak üzere). İlkinin iadesi yapıldı. 2. de herhangi bir şeyi anlamamış birine itemspawnerlw ile tornadonun aynısı olduğunu anlatamadığım için kendisi de benim itemspawnerlwyi sildiğimi bildiği halde ısrarla onu istemesi ve benim sinirlenip dellenmem üzerine konu açtı. Sen de yine kendi haksızlığından burada haksızlığın hakkını kullanmayıp iade istememenden geliyor gelip burada yine karalamadan başka bir şey yapmıyorsun. Ayrıca her zaman söylerim evet hata yaparım ama bunu düzeltmesini de bilirim. Tekrar teşekkür ediyor ve karşılaşmamayı diliyorum :)

Dedigin dediğini tutmuyor :D
1. 12 Sınıfta olabilirsin fakat 12. sınıftayım zamanım olmaz bunu yapmaya diyebilirdin.
2. İade istemedim istememe amacım bu mesaj oldu.
1551538208433.png

pl yi yapmışsın plyi bulmuşsun e o zaman neden atmıyorsun da gelip buraya iade isteyebilirsin yazıyorsun ?

Halil'in Discord hesabı çalınmış da olabilir o yüzden bunu göz önünde bulunun durun vede benim fikrim LordOfKeçi böyle bir şey yapmaz vede kendisi şuanda Üniversite ye hazırlanıyor inanmıyorum pek bu duruma :/

Halil'in Discord hesabı çalınmış da olabilir o yüzden bunu göz önünde bulunun durun vede benim fikrim LordOfKeçi böyle bir şey yapmaz vede kendisi şuanda Üniversite ye hazırlanıyor inanmıyorum pek bu duruma :/

Çalındığını zannetmiyorum zaten kendiside çalındı falan demiyor, ve belli ki yapmış.. Böyle bir şey yapmaz dediklerimiz neler neler yaptı gördük..

Öyle bir durum varsa sen haklısın, ancak parayı elinde tutman senin suçun..
1551538460279.png

1551538483225.png

1551538513572.png

1551538528846.png

1551538599420.png

1551538640440.png

1551538655505.png

1551538669280.png

1551538720042.png

1551538739733.png

"Yazın aldığım bir işti bana tekrar hatırlatmayı ocak ayında yaptı. SS'lerde yani attıklarında olması lazım. " Hatırlatma ocak ayındamı yaptım :D bak bakalım.

Ekli dosyalar

• 1551538449156.png
    1551538449156.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 11
Bize o zaman o kişiyi söyleyeceksiniz. SS,Video,Kanıt,VB. Verirsiniz IPBAN atarız. Ve adalet yerini alır.

Yanlız sebebsizce güldüm ipban mı ? :D xenforoda ip yıldırma ip yasaklama hesap yasaklama var ipban nedir minecraft filan mı :D

Tabii ki de konu açabilirsiniz ancak; tartışma burada büyüdüğü ve alevlendiği yani bizim istemediğimiz boyutlara geleceğini öngördüğümüz için konuyu silme kararı almıştık. Bu tartışma tekrar aynı noktalara gelirse kilitlenir veya yine kapatılır. Sonuçta gereken yapıldı. İyi günler dilerim.

Tabii ki de konu açabilirsiniz ancak; tartışma burada büyüdüğü ve alevlendiği yani bizim istemediğimiz boyutlara geleceğini öngördüğümüz için konuyu silme kararı almıştık. Bu tartışma tekrar aynı noktalara gelirse kilitlenir veya yine kapatılır. Sonuçta gereken yapıldı. İyi günler dilerim.
Baska kisilerin bu hataya düsmesini istemiyoruz. Konu mc tr kurallarını sapmadan açık kalmasını istiyorum.

Baska kisilerin bu hataya düsmesini istemiyoruz. Konu mc tr kurallarını sapmadan açık kalmasını istiyorum.
Ve doğal olarak bu da sizlerin ellerinde. Şu anda kapanması için bir sebep görmüyorum, görürsem de gereken işlemi elbette uygularım.

adamdan siparişi alam 1 hafta sonra veririm diyem 1 ay sonra verem ve dolandırıcı olmayam çok zekiyim beyler

Ocak ya da şubat orada olay uzun süre olmasıydı.
adamdan siparişi alam 1 hafta sonra veririm diyem 1 ay sonra verem ve dolandırıcı olmayam çok zekiyim beyler
Bu zekanı keşke başka işlerde kullansan emin ol ülkeye daha faydalı olurdun.
İade istemen için yazdan şubata kadar vaktim vardı. Ayrıca aralıkta seninle konuştuğumuzda bana TSP nin bugunu bildiriyorsun ve bende sana bugu kapatacağımı üstüne bir de bana 3-4 ay önce senden bir pl aldım ibaresini kullanınca sana ne kadar vermiştin diyip iade etmek istediğimde hadi allaha emanet diyip sonlandırıyorsun.

Müritler bile senden fazla iş yapıyor hacı emin ol. Olaya tepeden bakam hemen birine suç atam ve kendime zeki diyem ne kadar yaratıcıyım :D Bu sayede post kasarım biri de elmas verir oh temiz :D İşin iyi he kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    52,5 KB · Görüntüleme: 15
Ocak ya da şubat orada olay uzun süre olmasıydı.

Bu zekanı keşke başka işlerde kullansan emin ol ülkeye daha faydalı olurdun.

İade istemen için yazdan şubata kadar vaktim vardı. Ayrıca aralıkta seninle konuştuğumuzda bana TSP nin bugunu bildiriyorsun ve bende sana bugu kapatacağımı üstüne bir de bana 3-4 ay önce senden bir pl aldım ibaresini kullanınca sana ne kadar vermiştin diyip iade etmek istediğimde hadi allaha emanet diyip sonlandırıyorsun.

"İade istemen için yazdan şubata kadar vaktim vardı." Bu ben bilemezdim ve senden iade istememiştim taki 2019 yılına kadar o zamanda saten mesaja bakmamıştın yada bakıp geri dönmedin.
1551553167937.png
evet bunu deme amacım 4 5 ay o kadar geciktirdin ki :D artık inanasım gelmedi. Ama hayla hırs yaptım ve sana o konuda mesaj attım pl yi at artık gibisinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl