Halil = Dolandırıcı Sebepsiz yere silinen konu !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreCN

Play.McDeyiz.Com
Elmaslar
236
Açtığım konu sebep ini bilmeden kapatıldı !
Tekrardan açıyorum bakalım buda kapatılacak mı ?

Halil denen arkadaşımızdan 23.07.2018 tarihinde bir plugin kodlamasını istedim ve ücretini attım.
Plugini daha atmadı ve geciktirdi. Yok test edecem de, pcde değilim de gece hatırlat da.

KANITLAR !!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

inanmayın kardeşım .

Konu ismini belirtmeyeceğim bir yetkili tarafından konu içerisinde geçen, halil'in adamlığını sorgulamanızdan ve yapıcı olmayan bir eleştiri ve üslupla "hakaret" niteliğinde rencide edici kelimeler içerdiğinden silinmiştir.

not, silen ben değildim.
:ayaya:

Kurallara göre, kişiye hakaret etmeden kişi hakkındaki kötü olayları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Yani, öyleymiş.

Açtığım konu sebep ini bilmeden kapatıldı !
Tekrardan açıyorum bakalım buda kapatılacak mı ?

Halil denen arkadaşımızdan 23.07.2018 tarihinde bir plugin kodlamasını istedim ve ücretini attım.
Plugini daha atmadı ve geciktirdi. Yok test edecem de, pcde değilim de gece hatırlat da.

KANITLAR !!

Benide dolandırdı şikayet konusu açıldım çözüldü yazıldı ama hiç bir şey olmadı

İlk olarak burası ifşa forumu değil diğer bakış açısından bakarsak zaten adamın her şeyi alındı.

Dolandırıcı konusu açılmassa insanlar bilgilenmez ve dolandırıcılık devam eder, bu yüzden bu tarz konuların belli kurallar içerisinde açılabilmesini destekliyorum..

Dolandırıcı konusu açılmassa insanlar bilgilenmez ve dolandırıcılık devam eder, bu yüzden bu tarz konuların belli kurallar içerisinde açılabilmesini destekliyorum..
Katılıyorum. Televizyonlara anlatacak değiliz tabii bu minecraft forumlarına açacağız.

Yetkililere sizi dolandıran kişiyi söylersiniz. Yasaklarız. IPBAN'da atarız. Yinemi hesap açtı yine banlatırız. Onaylı Satıcı olmayan bir kişiden aldıysa bizim hatamız değil, onun hatası.

Yetkililere sizi dolandıran kişiyi söylersiniz. Yasaklarız. IPBAN'da atarız. Yinemi hesap açtı yine banlatırız. Onaylı Satıcı olmayan bir kişiden aldıysa bizim hatamız değil, onun hatası.

Onaylı satıcı olanlarda dolandırabiliyor bugün gördük başka bir konuda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl