Half-Life Kapışma #1 (Papalakka ile.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oKomut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.600

oKomut

Discord : oKomut#8290 Steam : oKomut
Elmaslar
162
Minecraft
DecisioN

Discord:

oKomut#8290

Papalakka
ile bir kanal kurduk daha çok nostaljik oyunlara yönelik oyunlar da kapıştığımız,taktikler verdiğimiz,buglar gösterdeğimiz
videolarıda kanalımıza yükleyeceğiz. Bu videonun üzerinden 2 gün geçti ama buradada paylaşmak istedim.

Like ve yorum atarsanızı seviniriz :)

UYARI: Videonun bazı yerlerinde küfür içermektedir.​

Son düzenleme:

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükselmek için video kaliteni arttırırsan ve mikrofonu değiştirsen güzel olur :)​

Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükselmek için video kaliteni arttırırsan ve mikrofonu değiştirsen güzel olur :)​
Video kalitesi diğer videolarda 1080p30fps bu videoyu papalakka çekmişti 480pye ayarlamış videoyu oyüzden video kalitesi düşüktü diğer videolarda yüksek ve mikrafonunun kalitesiz olma sebebi ise direk bir mik değil womic client ile telefondan pcye bağladığı içn ses kötü çıkıyor.
ki bence ilk videomuza göre mik kalitesi okadar da kötü değil kanal popülerleşmeye başlayınca düzeltiriz. her youtuber böyle yapıyor.

Güzel bir video olmuş. Sadece videonun kalitesini biraz daha arttırabilirdin.

Video güzel. Ancak biraz rahat olmalısın yapmacık youtuberlar gibi video çekiyorsun. Video çekerken rahat ol. ;)

Video güzel. Ancak biraz rahat olmalısın yapmacık youtuberlar gibi video çekiyorsun. Video çekerken rahat ol. ;)

Eee, this is ameri... pardon youtube, if you dont prim or be yapmacık you lose.

Fikrimi belirttim burda prim yapmıyorum. Mesajlarıma karışma.
Zaten sana prim yapıyosun dememişki youtubeda prim yapmazsan ya da yapmacık olmazsan kaybedersin diyor ki doğru şuan youtubeın hali böyle fakat yine de yapmacık olmadını düşünüyorum gerçek hayattada böyle konuşuyor böyle küfür ediyor böyle davranıyor zaten.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir video olmuş. Sadece videonun kalitesini biraz daha arttırabilirdin.
İlk videomuz oldu için arkadaşımız daha doğrusu ilk videoda değil diğer videolardada bazı elverişler olmadından dolayı videoyu 720 p renderlayamıyor ben çektiğim zaman 1080p renderlıyorum diğer videolara bakabilirsin ki papalakkanında sorununu çözücez.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl