Hala devam eden 3 korkunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OrangeLemon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.575
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OrangeLemon

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
12
1.Muz : ilk başta çoğu kişi fesata alır bunu ama ortada fesat bir şey yoktur yerken içinden iki tane böcek çıktı ötümceklerin en iyi dostudur muz o yüzden biri bana muzu yaklastırırsa huysuzlaşıp sinirleniyorum

2.Yorgan : Ben küçükken hep yorganın içinde uyurdum kafamı bile örterdim abim sabahın köründe üstüme atladı yorgandan çıkmamı engelledi nefessuz kaldım o günden beri üstüme yorgan vs. örtmem ha o korkuyla cırlayıp dedemi uyandırdım dedem abimin kafasına "in lan ordan * diyip" kafasına kavonoz attı bu sayede onunda korkusu bana şaka yapmak oldu

3.Ayna : Bundan bence hala benim gibi korkanda vardır sizce aynadaki yansımamız çok canlı gözükmüyor mu içinden çıkcak gibi ?

Sadece Karanlık korkusu :D

1. Deniz, Okyanus: Hayallerimi acımasızca alıp bilmediğim, ulaşamadığım yerlere götürmesi.

2. Karanlık: İnsanların kötülüklerini hatırlatır bana, insanların iğrençlikleri bana o karanlıkta savunmasızken bulaşacağını zannederim.

3. Acınmak: Her zaman dik durmsk gerekir hayatta, eğer yenik ve acınası duruma düşersen kaybedersin...

Yılan: Lanet olası yılanlardan çok korkuyorum değişik bir tipleri var :D

Karanlık: Çok korkmasamda psikolojim bozuk olunca her an beni arkadan biri dokuncakmis gibi hissediyorum ve korkuyorum

Aşk: Hayatımda 1 kere aşık oldum ve gerçek sevgiyi öğrendim karşılıksız oldu ondan sonra aşık olmaktan korkmaya başladım. (Çok acı çektik :D)

Bu arada güzel konu olmuş tebrik ederim :)

1.Arkadan Vuran İnsanlar

2.Yalan Söyleyen İnsanlar

3.Güvenilmeyecek İnsanlar

Bonus Olarakta Bu 3'nü Taşıyanların İnsan Olması.

1. Deniz, Okyanus: Hayallerimi acımasızca alıp bilmediğim, ulaşamadığım yerlere götürmesi.

2. Karanlık: İnsanların kötülüklerini hatırlatır bana, insanların iğrençlikleri bana o karanlıkta savunmasızken bulaşacağını zannederim.

3. Acınmak: Her zaman dik durmsk gerekir hayatta, eğer yenik ve acınası duruma düşersen kaybedersin...
Filozofa bağladın yine[DOUBLEPOST=1486551923,1486551837][/DOUBLEPOST]
Yılan: Lanet olası yılanlardan çok korkuyorum değişik bir tipleri var :D

Karanlık: Çok korkmasamda psikolojim bozuk olunca her an beni arkadan biri dokuncakmis gibi hissediyorum ve korkuyorum

Aşk: Hayatımda 1 kere aşık oldum ve gerçek sevgiyi öğrendim karşılıksız oldu ondan sonra aşık olmaktan korkmaya başladım. (Çok acı çektik :D)

Bu arada güzel konu olmuş tebrik ederim :)
Ben yılanları severim şahsen çok asaletli canlılar bana göre

1. Bazı hayallerimin kötü sona ulaşması.
  2. Annemi kaybetmek.
  3. Boğularak/Ateşte yanarak ölmek.

1.Arkadan Vuran İnsanlar

2.Yalan Söyleyen İnsanlar

3.Güvenilmeyecek İnsanlar

Bonus Olarakta Bu 3'nü Taşıyanların İnsan Olması.
Arkadan vuran insanlardan bende korkarım önden vursunlar :snipars:

Karadul
kocasını yiyormuş kim bilir bana neler yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl