Hakkınızı Helal Edin. [ Bıraktı ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Puding Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
Merhaba canım arkadaşlarım, düşmanlarım, sevmediklerim, sevdiklerim.
Yakın zamanda hem ailevi, hem okul hayatı yüzünden bırakmak zorunda kalıyorum.
Zaten MC'den bıktım. Yani 2011'den beri ne gördük ya... Cidden şu an kendime küfür ediyorum. Şöyle değişik bir oyunu nasıl oynadım diye? :D
Neyse arkadaşlar alınmayın, güzel oyun falan. Ancak eskisi gibi değil. PvP bitti, arena yok. Büyük sunucular desen Hypixel ping'den geçilmiyor.
Yani ne yapalım ki? Sıktı be ağabeyim. Onaylı Satıcılığımın alınmasını istiyorum. Bu forumda da en çok özleyeceğim kişilerden
@IrfanDmn @DwordGG @beeboyTR @ÖmerBeyi. @SoulX @kingOf0 @YigitReisOffical @IYusuf_DemirI @admiraldus @Deichor'dur. Unuttuklarım varsa hakkınızı helal edin.

@smt287 @SydeFQ

Merhaba canım arkadaşlarım, düşmanlarım, sevmediklerim, sevdiklerim.
Yakın zamanda hem ailevi, hem okul hayatı yüzünden bırakmak zorunda kalıyorum.
Zaten MC'den bıktım. Yani 2011'den beri ne gördük ya... Cidden şu an kendime küfür ediyorum. Şöyle değişik bir oyunu nasıl oynadım diye? :D
Neyse arkadaşlar alınmayın, güzel oyun falan. Ancak eskisi gibi değil. PvP bitti, arena yok. Büyük sunucular desen Hypixel ping'den geçilmiyor.
Yani ne yapalım ki? Sıktı be ağabeyim. Onaylı Satıcılığımın alınmasını istiyorum. Bu forumda da en çok özleyeceğim kişilerden
@IrfanDmn @DwordGG @beeboyTR @ÖmerBeyi. @SoulX @kingOf0 @YigitReisOffical @IYusuf_DemirI @admiraldus @Deichor'dur. Unuttuklarım varsa hakkınızı helal edin.

@smt287 @SydeFQ
Benim sende hiç bir hakkım yok ama Helal Olsun.
Hayatında başarılar dilerim ilerde geri gelirsin belki he?

Puding :'(:'(:'(:'( nereye gidiyosun daha senle supangle yiyecektk :'(:'(:'(
1531665816339.png

Atmıyorum sana çevirini ıh ölye, Hakkın helalin Hoş olsun!

Pek yakından tanımıyordum seni ancak güzel birine benzediğini düşünüyorum. Helal olsun, yolun açık olsun :')

Üzerinde ne kadar hakkım var ise hepsi sana helal olsun. Senin ile birsürü şey yaptık güldük, eğlendik yeri geldi üzüldük. Fakat böyle bir karar vermen beni çok üzdü bunu bil. İnşallah senin ile tekrardan görüşme şansım olur. Sevgilerimle Puding​

-iSuperNatural

Ne güzel dolayacaktım, lakin erken ayrılığın dolamama imkan vermedi :D

gitme nolur ağlatma bizi :'(

Sen ediyorsan bana hakkını helal bendende sana helal KNK . :'(<3:8

görüşürüz. satıcılık hakkını forum elinden almaz sen kendin talep etsen bile şartlara göre süresi dolana kadar onaylı satıcılığın sende kalması gerekiyor.

Hakkım varsa helal olsun.
Forumda seni çok gördüm pek bi muhabbetimiz olmadı ancak iyi birine benziyorsun.
Hayatında başarılar !

@Puding Bey pudingim benim hakkım helal olsun sende hakkını helal et

Senle güldük felan seni muck muck ederim. Gerçi burayı bıraksan bile senle konuşuruz zaten bebeğim benim. Keşke gitmesen ama yapacak bir şey yok sanırım. Bunu senden pek bekelemzedim ama neyse. Bebeğim benim muck muck.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl