Haftada kaç saat bilgisayar oynuyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nexi

nexi is the best!
Elmaslar
1.185

Discord:

nexi#0001

Kendimin söylüyorum hafta içi sabah 8 ile öğlen 3de okuldayım 15:15 de geliyorum ve bilgisayarı açıyorum akşam 10 11 ' e kadar duruyorum hafta sonları 16 saat cumartesi pazar 16 saat[DOUBLEPOST=1515169447,1515169414][/DOUBLEPOST]

NOT: 8 saat bilgisayar oynayan çocuk ölüyormuş demekki ben anormal'im xd

8 saat ile ölme olayı hikaye. Neden ben geberip gitmedim dicem nazar decek geberip gitcem :D Şaka maka yaz tatili sabah 7'de girip akşam 12'de kapattığımı hatırlıyom :D Haftalıkta 3x5+2x4 işte

Yaklaşık 24 Saati Buluyorum Yani 1 Günüm Pc ile Geçiyor . Ama Derslerime Etki Etmiyor O Yüzden Mutluyum . Babanız Pro yani :D [ Şaka Ciddiye Almayın ]

İmkansız! dediğin şey her insanın senin ve benim gibi uyuması gerekiyor. uyumadan pc başında 24 saat hadi 1 gün durdun 2 gün durdun 3de duramazsın.

ayrıca @Joka dediğim çocuk ölmüş gerçekten fakat hareketsiz kalmış birde sanırım bünye ile alakalı

İmkansız! dediğin şey her insanın senin ve benim gibi uyuması gerekiyor. uyumadan pc başında 24 saat hadi 1 gün durdun 2 gün durdun 3de duramazsın.
Ben Toplam Süreyi Kastetmiştim 1 Hafta İçinde
Pazartesi 2
Salı 2
Çarşamba 2
Perşembe 2
Cuma 6 [ Tatil olduğu için ]
Cumartesi 5
Pazar 5

Ben de 15:00-17:00 dersim var gece 1-2 saatlik açarım. Pazartesi dersim yok öğleden 17:00 a kadar pc deyim hafta donu 12:00-15:00 arası pc deyim hafta sonu bazen açıyorum pc yi.

Şuanda hastayım ve şu rahatsızlıklarım var aga XD

1- Ateş
2- Öksürük
3- Burun akması ve tıkanıklık
4- Baş dönmesi
5- Baş Ağrıması

hepsi bir yerden xd

Şuanda hastayım ve şu rahatsızlıklarım var aga xd

1- Ateş
2- Öksürük
3- Burun akması ve tıkanıklık
4- Baş dönmesi
5- Baş Ağrıması

hepsi bir yerden xd
Baş ağrısı tam olarak nerende ün taraf mı tepe mi arka taraf mı yoksa kafanın her yeri mi ağrıyor.

Tümör falan yokda çok oynuyorum ya pc ondan uyuyorum biraz geçiyor xd

ulan kıymetimi bilin hasta hasta sunucumu açmak için build yapıyorum xd

Sunucu ip şimdi veremem yetkililer girebilir sadace bakım aşamasında şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl